Ο Μπαπέ είχε ζητήσει όρο αποζημίωσης αν η UEFA απέκλειε την Παρί Σεν Ζερμέν από το Champions League

Ο Μπαπέ είχε ζητήσει όρο αποζημίωσης αν η UEFA απέκλειε την Παρί Σεν Ζερμέν από το Champions League

Μέσω των πασίγνωστων πλέον Football Leaks έγιναν γνωστές οι τρελές απαιτήσεις του Κιλιάν Μπαπέ όταν διαπραγματεύτηκε το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν-Ζερμέν.

Ορισμένες… ιδιάζουσες απαιτήσεις είχε η πλευρά του Κιλιάν Μπαπέ στη διαπραγμάτευση του συμβολαίου του με την Παρί Σεν-Ζερμέν, σύμφωνα με τα πλέον γνωστά Football Leaks, σε ένα κομμάτι τους το οποίο έφερε στη δημοσιότητα η Equipe.

Ο λόγος φυσικά για το συμβόλαιο που υπέγραψε o Γάλλος επιθετικός το καλοκαίρι του 2017, με το πέρας της μετακίνησής του (αρχικά με τη μορφή δανεισμού) από τη Μονακό στην ομάδα του Παρισιού. Η πλειονότητα αυτών των απαιτήσεων δεν έγιναν ποτέ δεκτές και δεν πέρασαν στο συμβόλαιο, ωστόσο ακόμα κι έτσι, έχουν προκαλέσει αίσθηση στα διεθνή ΜΜΕ.

Κατ’ αρχάς ο Μπαπέ ήθελε να θέσει όρο για να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της ομάδας σε περίπτωση που κέρδιζε το κορυφαίο ατομικό βραβείο, τη Χρυσή Μπάλα., τριπλασιάζοντας ουσιαστικά το μισθό του σε αυτό το ενδεχόμενο και ισοφαρίζοντας τον αντίστοιχο του Νεϊμάρ, δηλαδή φτάνοντας τα 30.000.000 ευρώ ετησίως.

Ένας επιπλέον, ακόμα πιο αξιοπερίεργος όρος, ήταν το αίτημα περί οικονομικής αποζημίωσης σε περίπτωση αποκλεισμού της Παρί Σεν-Ζερμέν από το Champions League όχι για αγωνιστικούς λόγους, αλλά για λόγους που έχουν να κάνει με το Financial Fair Play (FFP) και την πιθανότητα τιμωρίας από την UEFA.

Ο τελευταίος όρος που δεν έγινε δεκτός ήταν η ενοικίαση τζετ με έξοδα της Παρί για 50 ώρες σε ετήσια βάση, ενώ το μόνο που έγινε δεκτό είναι το επιπρόσθετο ποσό των 30.000 ευρώ το μήνα για ενοικίαση κατοικίας και την πρόσληψη ενός σερβιτόρου, ενός οδηγού και ενός υπεύθυνου ασφαλείας για χάρη του 19χρονου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ