Απολαυστική η Λυών, διά πυρός και σιδήρου η Νις (vids)

Απολαυστική η Λυών, διά πυρός και σιδήρου η Νις (vids)

Λυών και Νις προχώρησαν με νίκες επί των Γκινγκάμπ και Νιμ και βρίσκονται στα… ψηλά πατώματα της βαθμολογίας της Ligue 1, για την 13η αγωνιστική.

Η Λυών ήταν πολύ καλή εκτός έδρας κόντρα στην ουραγό Γκινγκάμπ. Ο Τιράμ μπορεί να άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, αλλά οι Λυωνέ απάντησαν θεαματικά στο δεύτερο ημίχρονο παίρνοντας σοβαρό προβάδισμα (3-1) μέσα σε 11 λεπτά. Για να γίνει αυτό χρειάστηκαν τα γκολ των Αουάρ (62’) και Ντεπάι (66’, 73’). Ο Τιράμ και πάλι με πέναλτι μείωσε σε 3-2 στο 79’ για να διαμορφώσει ο Κορνέ το τελικό 4-2 στο 84’, με τον Ολλανδό να βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο ματς με δύο γκολ και μια ασίστ.

Από την άλλη και η Νις προχώρησε με νίκη, αλλά πολύ δύσκολα στην έδρα της Νιμ. Για τους γηπεδούχους πήγαν όλα στραβά με τον Μποζόκ να χάνει πέναλτι και τους Μαουασά (20’) και Λαντρέ (45+1’) να αφήνουν την ομάδα του Μπερνάρ Μπλακάρ με 9 παίκτες για όλο το δεύτερο ημίχρονο. Οι Νικαιώτες κυριάρχησαν και τελικά βρήκαν το πολυπόθητο γκολ με τον Ατάλ στο 61’ που έφτανε για να τους δώσει ένα σημαντικό τρίποντο.

Αναλυτικά τα ματς της ημέρας για την 13η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος:

Γκινκγάμπ – Λυών 2-4 (Τιράμ 21′, 79′ / Αουάρ 62′, Ντεπάι 66′, 73′, Κορνέ 84′)
Ανζέ – Μονπελιέ 1-0 (Τομάς 69′)
Νιμ – Νις 0-1 (Ατάλ 61′)
Σεντ Ετιέν  – Ρεμς 2-0 (Ντεμπισί 1′, Καζρί 39′)
Τουλούζ – Αμιάν 0-1 (Μπλιν 28′)

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ