Πρόταση της Παρί για ανταλλαγή Πογκμπά-Βεράτι

Πρόταση της Παρί για ανταλλαγή Πογκμπά-Βεράτι

Νέο σενάριο κυκλοφόρησε για το μέλλον του Πολ Πογκμπά, που θέλει τον Γάλλο να πηγαίνει στην Παρί Σεν Ζερμέν ως αντάλλαγμα για τον Μάρκο Βεράτι.

Την αποχώρηση του Πολ Πογκμπά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, συνεχίζουν να θεωρούν πιθανή τα βρετανικά ΜΜΕ και η Παρί Σεν Ζερμέν περιμένει την ευκαιρία της. Συγκεκριμένα σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, ο Ζοζέ Μουρίνιο, αν μείνει στο Ολντ Τράφορντ, έχει συμπεριλάβει τον διεθνή Γάλλο μέσο στη λίστα με τα ονόματα που θα αποχωρήσουν αυτό το καλοκαίρι και η ομάδα του Παρισιού θα κάνει πρόταση για την απόκτηση του.

Η Παρί δείχνει ενδιαφέρον και μάλιστα τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι άνθρωποι του γαλλικού συλλόγου έχουν ήδη επικοινωνήσει με τον Ιταλό μάνατζερ του, Μίνο Ραϊόλα. Η Μάντσεστερ φέρεται έτοιμη να τον παραχωρήσει, αν η Παρί δώσει το ίδιο ποσό, περίπου 115 εκατ. ευρώ, που έδωσε η αγγλική ομάδα για να τον αποκτήσει από τη Γιουβέντους. Σύμφωνα μ’ ένα μεταγραφικό «σενάριο», η Παρί είναι έτοιμη να παραχωρήσει, ως αντάλλαγμα, και τον Μάρκο Βεράτι για να πείσει τη Γιουνάιτεντ να της παραχωρήσει τον Γάλλο σταρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ