Παρί Σεν Ζερμέν – Τουλούζ 1-0

Παρί Σεν Ζερμέν – Τουλούζ 1-0

Ένα κακό βράδυ δεν είναι αρκετό για να τη σταματήσει. Η Παρί Σεν-Ζερμέν δεν είχε διάθεση για πολλά - πολλά, όμως ακόμα κι έτσι, επικράτησε με 1-0 της Τουλούζ με γκολ του Καβάνι και πανηγύρισε το «14 στα 14» στη φετινή Ligue 1.

Δεν είναι μόνο ότι δεν έχει αντίπαλο. Δεν είναι και διατεθειμένη να σταματήσει πουθενά. Στο μακράν πιο «χλιαρό» βράδυ της Παρί Σεν-Ζερμέν κατά την τρέχουσα σεζόν, μια γκολάρα του Έντινσον Καβάνι στο 9ο λεπτό, ήταν αρκετή ώστε να επικρατήσει της Τουλούζ στο Παρκ ντε Πρενς (1-0), με τον Αντριέν Ραμπιό να έχει την ασίστ και την ομάδα του να φτάνει στο απίθανο «14 στα 14»!

Οι πρωταθλητές Γαλλίας παρατάχθηκαν δίχως τους τραυματίες Κιλιάν Μπαπέ και Νεϊμάρ στο χορτάρι, ωστόσο είδαν τον Ουρουγουανό επιθετικό να πετυχαίνει γκολ μετά από υπέροχη ντρίμπλα για να τους χαρίσει τη νίκη.

Γενικότερα η Παρί επέλεξε να μην πατήσει το «γκάζι» και να στηριχθεί στο προβάδισμά της για να πανηγυρίσει τη 14η νίκη της σε ισάριθμα ματς της Ligue 1. Περίπου ένα τέταρτο πριν τη λήξη του αγώνα, η Τουλούζ έγινε ιδιαίτερα επικίνδυνη και λίγο έλειψε να κάνει την ομάδα του Τόμας Τούχελ να πληρώσει ακριβά την αδράνειά της, όμως η τελευταία γραμμή των Παριζιάνων ανταποκρίθηκε εξαιρετικά.

Γκολ υπέρ, 46. Γκολ κατά, 7. Η Παρί συνεχίζει. Και απλά, δεν μπορεί να σταματήσει.

Η ενδεκάδα της Παρί: Μπουφόν, Κιμπεμπέ, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Μενιέ, Βεράτι, Ραμπιό, Ντιαμπί, Καβάνι, Ντράξλερ, Ντι Μαρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ