Ρεν – Ντιζόν 2-0

Ρεν – Ντιζόν 2-0

Για περίπου μία ώρα η Ρεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην Ντιζόν, ωστόσο με ένα γκολ του Μπουριγκέντ και ένα του Μπεν Αρφά, κατάφερε να φτάσει στη νίκη. Μεγάλο διπλό της Αμιάν στην έδρα της Γκινγκάμπ.

Σε μία λειψή 17η αγωνιστική της Ligue 1, αφού αναβλήθηκαν έξι αγώνες του Σαββατοκύριακου, η Ρεν επικράτησε δύσκολα της Ντιζόν με 2-0, ενώ η Αμιάν πέρασε από την έδρα της Γκινγκάμπ με 2-1.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς, ωστόσο έπρεπε να περιμένουν μέχρι το 69ο λεπτό για να βρουν το γκολ, με τον Μπουριγκέντ να ανοίγει το σκορ με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Τη νίκη για τους γηπεδούχους κλείδωσε στο 90′ ο Μπεν Αρφά, τελειώνοντας υποδειγματικά μία ωραία αντεπίθεση.

Έτσι η Ρεν έφτασε τους 23 βαθμούς και την 9η θέση, ενώ η Ντιζόν παρέμεινε στους 16, στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μεγάλο διπλό για την Αμιάν, η οποία επικράτησε με 2-1 στην έδρα της ουραγού Γκινγκάμπ και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη.

Χαμηλός ρυθμός και πολύ λίγες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να κοιτάνε πρωτίστως τα αμυντικά τους καθήκοντα. Στο δεύτερο μισό ο ρυθμός ανέβηκε και η Αμιάν κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 63ο λεπτό με τον Γκναχορέ να σκοράρει από κοντά. Οι γηπεδούχοι απάντησα άμεσα και στο 70′ έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με μακρινό σουτ του Ντιντό.

Η Αμιάν ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και στο 82′ ο Μεντόζα έκανε το 2-1 χαρίζοντας μία πολύ σημαντική νίκη στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι στο τέλος της αναμέτρησης έμειναν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Τουράμ με απευθείας κόκκινη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ