Αμιέν – Παρί Σεν Ζερμέν 0-3

Αμιέν – Παρί Σεν Ζερμέν 0-3

Η Παρί Σεν Ζερμέν επανήλθε δριμύτερη μετά τα πρόσφατα ανεπιτυχή αποτελέσματα σε Ligue 1 και League Cup, επικρατώντας με 3-0 της αξιόμαχης Αμιέν, χάρη σε γκολ των Καβάνι, Μπαπέ και Μαρκίνιος.

Στις αρχές Δεκεμβρίου στραβοπάτησε δύο φορές στη Ligue 1, με ισοπαλίες κόντρα σε Μπορντό (2-2) και Στρασβούργο (1-1). Στη συνέχεια κέρδισε με 4-1 τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι και έπεισε την κοινή με το σύνηθες επιχείρημα της… κακής παρένθεσης, όμως οι κακές εμφανίσεις για τα δικά της δεδομένα συνεχίστηκαν εντός συνόρων, επικρατώντας μόλις με 1-0 της Ναντ στο Παρκ ντε Πρενς και εν συνεχεία γνωρίζοντας την ήττα και τον αποκλεισμό από την Γκινγκάμπ στο League Cup Γαλλίας.

Επομένως η Παρί Σεν-Ζερμέν είχε κάτι να αποδείξει στο σημερινό παιχνίδι με την Αμιέν. Και υπήρξαν στιγμές στο παιχνίδι που έλεγες πως δεν θα μπορούσε να το κάνει. Πως θα έπεφτε πάλι στην παγίδα, ίσως και σε ακόμα μεγαλύτερη από τις προηγούμενες φορές, λαμβάνοντας υπόψη και τη μαχητικότητα που επιδείκνυε η αντίπαλός της. Στο 57′, μετά από ένα πέναλτι που μετατράπηκε σε σίριαλ λόγω των διαμαρτυριών των φιλοξενούμενων αλλά εντέλει δόθηκε ορθώς, ο Έντινσον Καβάνι ευστόχησε από τα 11 βήματα για να ανοίξει το δρόμο της νίκης.

Ο Κιλιάν Μπαπέ, κορυφαίος των φιλοξενούμενων και απόψε, σκόραρε για το 2-0 υπέρ της ομάδας του Τόμας Τούχελ σε αντεπίθεση στο 70′, ωστόσο η έκβαση του αγώνα είχε σχεδόν καθοριστεί πέντε λεπτά νωρίτερα, όταν ο Καλέντ Αντενόν αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, σε αντικανονικό «στοπ» προς τον 19χρονο Γάλλο επιθετικό. Όσο για το τελικό 3-0, αυτό γράφτηκε από τον Μαρκίνιος στο 79′, έπειτα από γύρισμα του Γιούλιαν Ντράξλερ.

Ένα κλασικό, παριζιάνικο βράδυ δηλαδή, το οποίο οδήγησε την παρέα του Μπαπέ στο +13 από τη 2η Λιλ και μάλιστα με δύο παιχνίδια λιγότερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ