Μαρσέιγ – Λιλ 1-2 (vid)

Μαρσέιγ – Λιλ 1-2 (vid)

Σε ένα παιχνίδι που διεκόπη για 40 λεπτά λόγω ρίψης κροτίδας, η Λιλ νίκησε με 2-1 την Μαρσέιγ – «Χτύπησε» δύο φορές ο Πεπέ, ντεμπούτο με γκολ για τον Μπαλοτέλι.

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι που διεκόπη στο 57’ μετά από ρίψη κροτίδας και άρχισε ξανά μετά από 40 λεπτά, η Λιλ επικράτησε στο Βέλοντρομ της Μαρσέιγ με 2-1 και εδραιώθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι με αυτή τη νίκη έφτασαν τους 43 βαθμούς και άνοιξαν τη διαφορά στους 6 πόντους από την τρίτη Λυών, η οποία αγωνίζεται αύριο στην έδρα της Αμιάν. Από την άλλη, η Μαρσέιγ έμεινε στην 7η θέση με 31 βαθμούς.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ελάχιστες φάσεις στα αντίπαλα καρέ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η Λιλ κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Πεπέ. Στο 57’ το παιχνίδι διεκόπη μετά από ρίψη κροτίδας και ξανάρχισε μετά από 40 λεπτά.

Στο 67’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Τοβάν. Στο 90+4’ οι Λιλουά «ξαναχτύπησαν» με τον Πεπέ και έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη. Η Μαρσέιγ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 90+6’ με τον Μπαλοτέλι, με τον Ιταλό να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τα χρώματα της νέας του ομάδας. Ο Μπαλοτέλι νωρίτερα είχε αντικαταστήσει τον Μήτρογλου, που ξεκίνησε βασικός, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ