Μονπελιέ – Μαρσέιγ 1-1

Μονπελιέ – Μαρσέιγ 1-1

Ακόμη μία ισοπαλία φέτος για τη Μαρσέιγ που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μονπελιέ, με αποτέλεσμα να μείνει στο 1-1 στο Μοσόν. Έπαιξε στο τέλος ο Μήτρογλου.

Η Μαρσέιγ ακόμη δεν έχει βρει ένα τρόπο για να κάνει ένα σερί από νίκες, με αποτέλεσμα πυκνά- συχνά φέτος να «κολλάει». Αυτό συνέβη και στο εκτός έδρας ματς με τη Μονπελιέ στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Ligue 1 με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1.

Το παιχνίδι ήταν ανοικτό, με αποτέλεσμα η μπάλα να πηγαίνει πάνω- κάτω και να έχουν καλές στιγμές τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι. Όμως, το προβάδισμα πήρε η Μονπελιέ στο με το τέρμα του Σιο.

Αυτό, μάλλον, καλό έκανε στους Μασσαλούς που ανέβασαν την απόδοσή τους και σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες, μέχρι να έρθει ο Τοβέν στο 45′ και να κάνει το 1-1. Ο Γάλλος χαφ ήταν εύστοχος από το σημείο του πέναλτι και έφερε το ματς σε απόλυτη ισορροπία.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αισθητά και παρά τις όποιες προσπάθειες της Μαρσέιγ το 1-1 έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα. Ο Κώστας Μήτρογλου πέρασε ως αλλαγή στο 81′, αλλά, δεν είχε το χρόνο για να βοηθήσει την ομάδα του, ώστε να πάρει κάτι καλύτερο από το εν λόγω ματς.

Μονπελιέ: Λεκομτέ, Χίλτον, Μέντες (65′ Κονγκρέ), Ρουσιλόν, Αγκιλάρ, Μουκιελέ, Σεσενιόν (87′ Σαμπιά), Λασνέ, Σκίρι, Σιο (46′ Καμαρά), Μπενζά.

Μαρσέιγ: Μανταντά, Ραμί, Αμπντενούρ, Σακάι, Αμαβί, Παγιέ (89′ Σαρ), Γκουστάβο, Τοβέν (61′ Οκάμπος), Σανσόν, Ανγκίσα, Ζερμαίν (81′ Μήτρογλου).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ