Μονακό: Τρεις οι λόγοι που επέστρεψε ο Ζαρντίμ

Μονακό: Τρεις οι λόγοι που επέστρεψε ο Ζαρντίμ

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ επέστρεψε μετά από 4 μήνες στον πάγκο της Μονακό και εξήγησε τους λόγους της απόφασής του.

Το προηγούμενο καλοκαίρι, η διοίκηση της Μονακό πήρε την απόφαση να μην συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Αντ’ αυτού, το τιμόνι της ομάδας ανέλαβε ο Τιερί Ανρί στην πρώτη του απόπειρα ως προπονητής. Τέσσερις μήνες μετά, η Μονακό βρίσκεται στη 19η θέση του γαλλικού πρωταθλήματος, γεγονός που οδήγησε τους ιθύνοντες του συλλόγου να αποδεσμεύσουν τον Γάλλο τεχνικό.

Οι «Μονεγάσκοι» κάλεσαν πίσω στον Ζαρντίμ για να… διορθώσει τα πράγματα και εκείνος στην πρώτη συνέντευξη μετά την επιστροφή του εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να δεχτεί την πρόταση.

«Επιστρέφω για τρεις λόγους. Πρώτον, δεν λέω συνήθως «όχι» στους ανθρώπους που με βοήθησαν. Πριν από πέντε χρόνια, όταν ήρθαν να με πάρουν από την Σπόρτινγκ, οι παράγοντες της ομάδας, μου έδειξαν μεγάλη εμπιστοσύνη. Είπα αμέσως ‘ναι’ και επέστρεψα να προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα από αυτή την κατάσταση» ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος ενώ ακολούθως πρόσθεσε:

 

«Δεύτερον, πιστεύω ότι με μικρές αλλαγές και δουλειά μπορούμε να σώσουμε τον σύλλογο. Γι ‘αυτό ήρθα πίσω. Πιστεύω στην ομάδα και τους ανθρώπους που εργάζονται εδώ. Τρίτον, πρέπει να είμαστε μαζί για να πετύχουμε αυτόν τον στόχο, να βγούμε από τη ζώνη υποβιβασμού και να σώσουμε το σύλλογο».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ