Φάμπρεγκας: «Έπαθα σοκ όταν απολύθηκε ο Ανρί»

Φάμπρεγκας: «Έπαθα σοκ όταν απολύθηκε ο Ανρί»

Ο Σεσκ Φάμπρεγκας παραδέχθηκε πως ο Ανρί υπήρξε πρωταρχικός λόγος για τη μεταγραφή του στη Μονακό, ενώ τόνισε πως βρέθηκε σε κατάσταση σοκ όταν πληροφορήθηκε τα νέα της απόλυσης του Γάλλου από τον σύλλογο.

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Σεσκ Φάμπρεγκας λίγες μόλις εβδομάδες από την άφιξή του στο Μονακό. Ο Τιερί Ανρί αποτέλεσε έναν από τους κύριος λόγους της απόφασης του Ισπανού να αποχωρήσει από την Τσέλσι για τους «Μονεγάσκους» και τα νέα της απομάκρυνσής του Γάλλου από τον πάγκο δεν ήχησαν καλά στα αυτιά του 31χρονου.

«Δεν μπορώ να το αρνηθώ, ένας από τους κυριότερους λόγους που με ώθησε να έρθω εδώ ήταν το κάλεσμα του Τιερί».

«Έπαιξα μόνο δύο ματς με τον Ανρί στον πάγκο, οπότε όταν έμαθα την είδηση έμεινα σε κατάσταση σοκ για αρκετές ώρες, ή για την ακρίβεια για αρκετές ημέρες» ανέφερε αρχικά ο Ισπανός για να προσθέσει:

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δουλεύω για την Μονακό και παίζω για την Μονακό. Πήρα την απόφαση να έρθω εδώ και θα τα δώσω όλα. Όσον αφορά στον Τιερί Ανρί, το ποδόσφαιρο δεν περιμένει κανέναν».

«Ίσως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή ή δεν είχε τον απαραίτητο χρόνο για να υλοποιήσει τις ιδέες του. Θα το δείτε πάντως, θα γίνει ένας μεγάλος προπονητής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ