Ο Μπαπέ δώρισε 30.000 ευρώ για την ανεύρεση του πιλότου

Ο Κιλιάν Μπαπέ αποφάσισε δώσει 30.000 ευρώ στην οικογένεια του πιλότου που επέβαινε στο ίδιο αεροπλάνο με τον Εμιλιάνο Σάλα προκειμένου να συμβάλει στην ανεύρεση του.

Ο Μπαπέ δώρισε 30.000 ευρώ για την ανεύρεση του πιλότου | to10.gr

Μετά την ανάσυρση και την αναγνώριση του πτώματος του Εμιλιάνο Σάλα, από τα συντρίμμια του αεροσκάφους στη Μάγχη, η οικογένεια του πιλότου, Ντέιβιντ Ίμποτσον, άνοιξε ένα λογαριασμό για να συνεχιστεί η έρευνα για τον δικό της άνθρωπο.

Ο Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος είχε ήδη επιχορηγήσει την έρευνα του Σάλα συνέβαλε αμέσως με το ίδιο ποσό, 27.000 λίρες (πάνω από 30.000 ευρώ). Μέχρι χθες είχαν συγκεντρωθεί 118.763 λίρες από 6.875 άτομα. «Παρακαλούμε να μας βοηθήσετε να πάμε στο σπίτι του τον Ντέιβιντ Ίμποτσον και να του δώσουμε τις τιμές που του αξίζουν», αναφέρεται σχετικά.

«Σαν οικογένεια, βασιζόμαστε στην καλοσύνη των καλόκαρδων ανθρώπων να μας βοηθήσουν, να βρούμε τον αγαπημένο πατέρα μας, σύζυγος και υιό. Σαν οικογένεια προσπαθούμε να συμβιβαστούμε με την τραγωδία και την απώλεια των δύο απίστευτων ατόμων. Το γεγονός ότι η έρευνα διακόπηκε, έκανε την τραγική αυτή στιγμή πιο δύσκολη».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπαπέ έκανε τη δωρεά με το όνομα: Έλιε Λοτίν (το όνομά του είναι Κιλιάν Μπαπέ Λοτίν). Ο Γκάρι Λίνεκερ συμμετείχε επίσης στη συγκέντρωση χρημάτων, δωρίζοντας 100 λίρες στερλίνες και στη συνέχεια έβαλε την σχετική αίτηση στον λογαριασμό του στο Twitter, όπου έχει πάνω από 7 εκατομμύρια ακολούθους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο