Συνάντηση Βενγκέρ – Αλ-Κελαϊφί

Συνάντηση Βενγκέρ – Αλ-Κελαϊφί

Σύμφωνα με Γαλλικά δημοσιεύματα ο Αλσατός συζήτησε με τον ιδιοκτήτη της Παρί Σεν Ζερμέν, για το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Αρσέν Βενγκέρ βρίσκεται χωρίς δουλειά από το καλοκαίρι, ύστερα από την φυγή του από τον πάγκο της Άρσεναλ. Πλέον ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ίσως όχι απαραίτητα σε προπονητικό πόστο.

Η Γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe» αναφέρει πως ο 69χρονος τεχνικός συναντήθηκε στην Ντόχα με τον ιδιοκτήτη της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, την περασμένη εβδομάδα, με σκοπό να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα ο ιδιοκτήτης των παριζιάνων φέρεται να έχει προτείνει τη θέση του αθλητικού διευθυντή στον Βενγκέρ. Αυτό είναι κάτι που έχει δει το φως της δημοσιότητας για αρκετό καιρό, ωστόσο τώρα υπάρχει η συνάντηση των δύο ανδρών που αυξάνει τις φήμες.

Αν συμβεί τελικά κάτι τέτοιο ο Γάλλος θα αντικαταστήσει τον Αντέρο Ενρίκε, που κατέχει το συγκεκριμένο πόστο, καθώς όπως φαίνεται ο ιδιοκτήτης της Παρί δεν φαίνεται και ιδιαίτερα ευχαριστημένος με την έως τώρα δουλεία του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ