Παρί σεν Ζερμέν – Μονπελιέ 5-1

Παρί σεν Ζερμέν – Μονπελιέ 5-1

Σαρωτικοί μπροστά στο κοινό τους οι Παριζιάνοι που φιλοδώρησαν με πέντε γκολ την Μονπελιέ (5-1). Στο 0-0 κόλλησαν Μπορντό και Γκινγκάμπ.

Η Παρί σεν Ζερμέν αντιμετώπισε την Μονπελιέ σε μια εξ αναβολής αναμέτρηση για την 17η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος, με τους παίκτες του Τόμας Τούχελ να επικρατούν άνετα με 5-1 και να αυξάνουν τη διαφορά από τη 2η Λιλ στο +15 και με ματς λιγότερο.

Ο Κιρζαβά έκανε το 1-0 μόλις στο 13’ για να έρθουν οι Μογέ στο 31’ (Μονπελιέ) και Ντι Μαρία στο 45+1’ (Παρί) με εκπληκτικά χτυπήματα φάουλ να διαμορφώσουν σε 2-1 το σκορ ημιχρόνου υπέρ των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο μέρος το ματς… καθάρισε μέσα σε ένα εξάλεπτο με τον Ν’ Κουνκού να κάνει το 3-1 στο 73’, τον Χίλτον στο 78’ να κάνει το 4-1 με αυτογκόλ για τη Μονπελιέ και τον Εμπαπέ να βάζει το κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας ο τελικό 5-1 ένα λεπτό αργότερα.

 

Νωρίτερα, η Μπορντό φιλοξένησε την ουραγό Γκινγκάμπ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 και τον Ρου να χάνει απίθανη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 52’.

https://streamable.com/b9h3t

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ