Προελαύνει στο Championat ο Μπαπέ – Νέο ρεκόρ για τον θαυματουργό Γάλλο

Προελαύνει στο Championat ο Μπαπέ – Νέο ρεκόρ για τον θαυματουργό Γάλλο

Άλλο ένα ρεκόρ έσπασε ο απίστευτος Κιλιάν Μπαπέ που έχει βαλθεί να κατακτήσει κάθε... κορυφή του γαλλικού ποδοσφαίρου πριν αποχωρήσει αναπόφευκτα κάποια στιγμή στο μέλλον.

Ο Κιλιάν Μπαπέ γίνεται ολοένα και περισσότερο μέρος της Ιστορίας του γαλλικού ποδοσφαίρου, μιας και καταφέρνει να βάλει σε ολοένα και περισσότερα ρεκόρ το όνομά του. Λίγες ημέρες πριν, στο ματς της Παρί κόντρα στην Σεντ Ετιέν κατέρριψε ένα ρεκόρ 53 χρόνων. Το Σάββατο (23/2) με τα δύο γκολ που σημείωσε στη νίκη με 3-0 επί της Νιμ, έγινε ο νεότερος παίκτης που έχει σημειώσει 50 γκολ στη Ligue 1 (έφτασε τα 51).

Ο Γάλλος διεθνής, τo κατάφερε σε ηλικία 20 ετών, δύο μηνών και τριών ημερών. Το προηγούμενο ρεκόρ διήρκεσε από το 1982 και το είχε πετύχει ο Γιανίκ Στοπιρά, ο οποίος έφτασε τα πενήντα γκολ σε ηλικία 21 ετών, ενός μήνα και 22 ημερών. Ο πρωταθλητής κόσμου με τους τρικολόρ έχει τόσο άσβεστη δίψα για γκολ, που έχει ζητήσει να του πιστώνονται και τα… αυτογκόλ και είναι σχεδόν σίγουρο πως θα πατήσει σε ακόμα περισσότερες κορυφές του γαλλικού ποδοσφαίρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ