Η Λιόν θέλει τον Σάμαρη

Η Λιόν θέλει τον Σάμαρη

Ο διεθνής μέσος της Μπενφίκα βρίσκεται σε περίοπτη θέση της μεταγραφικής λίστας των Γάλλων

Η Λιόν είναι αποφασισμένη να κινηθεί δυναμικά το καλοκαίρι για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου, μια από τις επιλογές της Ολιμπίκ είναι ο Ανδρέας Σάμαρης.

Οι Γάλλοι αναφέρουν στα σχετικά ρεπορτάζ πως οι ιθύνοντες της Λιόν έχουν πολύ καλή γνώμη για τον διεθνή μέσο της Μπενφίκα και γι’ αυτό τον λόγο μάλιστα έστειλαν και σκάουτερ στο ματς των «αετών» με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, για να δει τον Σάμαρη.

Ο Έλληνας άσος πάντως δεν αγωνίστηκε στο συγκεκριμένο ματς ωστόσο αυτό δεν αλλάζει την βούληση της Λιόν να προχωρήσει στην απόκτηση του Σάμαρη.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Έλληνα μέσου με τους Λουζιτανούς λήγει το καλοκαίρι και πριν από λίγες μέρες υπήρξαν δημοσιεύματα στον πορτογαλικό Τύπο, που ανέφεραν ότι η Μπενφίκα θέλει να επεκτείνει την συνεργασία της με τον Σάμαρη.

Μέχρι στιγμής πάντως ο διεθνής άσος των «αετών» δεν έχει βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο και είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του σε ομάδα της αρεσκείας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ