«Ο Μπαπέ θα ζητήσει να φύγει από την Παρί»

«Ο Μπαπέ θα ζητήσει να φύγει από την Παρί»

Ο Γάλλος αστέρας φαίνεται πως είναι διατεθειμένος να εγκαταλείψει το Παρίσι για τη Μαδρίτη, σύμφωνα με το El Chiringuito.

Μόλις χθες, η Ρεάλ Μαδρίτης, μέσω της μαδριλένικης εφημερίδας Marca άφησε διαρροή πως ο σύλλογος δεν θα κινηθεί για την απόκτηση του Κίλιαν Μπαπέ το προσεχές καλοκαίρι.

Μερικές ώρες αργότερα, όμως, νέα δημοσιεύματα αναφέρουν πως τελικά υπήρξε επαφή του Ζινεντίν Ζιντάν με τον 20χρονο επιθετικό της Παρί. Όπως μετέδωσε το El Chiringuito, οι δυο τους είχαν τηλεφωνική επικοινωνία, με τον Μπαπέ να φαίνεται πρόθυμος να μετακομίσει στη Μαδρίτη.

Μάλιστα, όπως εκμυστηρεύτηκε στον τεχνικό της «βασίλισσας» θα ζητήσει να αποχωρήσει από το Παρίσι, ασκώντας έτσι πίεση στη διοίκηση των Παριζιάνων, ώστε να είναι δεκτική σε προτάσεις για την περίπτωσή του.

Όπως αναφέρεται, στην επιχείρηση που ενορχηστρώνει η Ρεάλ για να ντύσει στα λευκά τον 20χρονο θα μπουν και οι Ίσκο, Χάμες οι οποίοι θα προσφερθούν στο γαλλικό σύλλογο ως έμψυχα ανταλλάγματα.

Η Παρί έχει έλλειψη στα χώρο του κέντρου, με τον Ραμπιό να αναμένεται να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι και οι Μαδριλένοι ευελπιστούν πως θα μπορέσουν να τους δελεάσουν με τα ονόματα των δυο μεσοεπιθετικών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ