Λιλ – Παρί Σεν Ζερμέν 5-1

Λιλ – Παρί Σεν Ζερμέν 5-1

Η Παρί Σεν Ζερμέν πήγε για γιορτή στο «Πιερ Μορουά», καθώς χρειαζόταν ένα βαθμό κόντρα στη Λιλ για να στεφθεί και φέτος πρωταθλήτρια, αλλά οι γηπεδούχοι την ταπείνωσαν

Η Λιλ ταπείνωσε την διαφαινόμενη πρωταθλήτρια Γαλλίας Παρί Σεν Ζερμέν σε ένα παιχνίδι που ήθελε μόλις έναν βαθμό για να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια. Οι μπόμπιρες της Λιλ που είναι δεύτεροι στη βαθμολογία έβαλαν στη θέση τους τους Παριζιάνους που θα θυμούνται για καιρό το πάρτι τίτλου που καταστράφηκε.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ γνώρισε πρωτοφανή συντριβή με 5-1 κι έτσι η στέψη πήρε ξανά… αναβολή (την περασμένη εβδομάδα η Παρί εξασφάλιζε τον τίτλο με νίκη, αλλά έφερε 2-2 με τη Στρασμπούρ).

Τα πάντα πήγαν στραβά απόψε για τους πρωτευουσιάνους, που βρέθηκαν πίσω στο σκορ από αυτογκόλ του Μενιέ, μόλις στο 7.  Ο Μπερνάτ απάντησε άμεσα (11΄), αλλά στη συνέχεια αποχώρησαν τραυματίες οι Τιάγκο Σίλβα και Μενιέ και στο 37΄ ο Μπερνάτ αποβλήθηκε για φάουλ στον Πεπέ.

Η Λιλ εκμεταλλεύθηκε την αριθμητική της υπεροχή στο β΄ ημίχρονο και με γκολ των Πεπέ, Μπαμπά, Μαγκαλιάες και Ζοζέ Φόντε έφτασε στο θρίαμβο και «αγκαλιάζει» το εισιτήριο για το Champions League.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ