Μονακό – Αμιάν 2-0

Μονακό – Αμιάν 2-0

Η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ επικράτησε με 2-0 της Αμιάν και ξέφυγε από την ζώνη του υποβιβασμού. Κλείδωσε το Champions League με «4άρα» η Λυών.

Η Μονακό είναι εδώ! Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ επικράτησε εντός έδρας με 2-0 της Αμιάν και πλέον βρίσκεται στην 16η θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς, στο +3 από την ζώνη του υποβιβασμού.

Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο πέτυχαν οι γηπεδούχοι, που μπορεί να μην είχαν πολλές ευκαιρίες στο παιχνίδι, ήταν όμως πιο ουσιαστικοί από τους αντιπάλους τους, φτάνοντας σε μια νίκη «χρυσάφι» που τους εξασφαλίζει ουσιαστικά την παραμονή στην κατηγορία.

Το σκορ για την Μονακό άνοιξε ο Φαλκάο στο 26ο λεπτό, με τον Γκολόβιν να «κλειδώνει» τους 3 βαθμούς στο 82′.

Στο Champions League της επόμενης περιόδου θα αγωνίζεται και επίσημα η Λυών, η οποία επικράτησε εντός έδρας της Καέν με 4-0.

Για ένα ημίχρονο τα βρήκαν σκούρα οι γηπεδούχοι, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια δίχως σκορ. Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Ντεπάι έκανε το 1-0 και μετά ακολούθησε… καταιγίδα.

Στο 54′ ο Κορνέ έκανε το 2-0, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά τη νίκη για την ομάδα του, ενώ 10 λεπτά αργότερα ο Ντεμπελέ έγραψε το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Ντεπάι στο 74ο λεπτό.

Με αυτή τη νίκη η Λυών έφτασε τους 69 βαθμούς, στο +4 από την 4η Σεντ Ετιέν, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους 33 και την 18η θέση, στη μάχη που δίνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Αναλυτικά τα αποψινά αποτελέσματα

Γκινγκάμπ – Νιμ 2-2

Λιλ – Ανζέ 5-0

Λυών – Καέν 4-0

Μονακό – Αμιάν 2-0

Μονπελιέ – Ναντ 1-1

Μπορντό – Ρεμς 0-1

Παρί Σεν Ζερμέν – Ντιζόν 4-0

Σεντ Ετιέν – Νις 3-0

Στρασβούργο – Ρεν 0-2

Τουλούζ – Μαρσέιγ 2-5

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ