Ανακοίνωσε τον Κουλούρη για τέσσερα χρόνια η Τουλούζ (pic & vid)

Ανακοίνωσε τον Κουλούρη για τέσσερα χρόνια η Τουλούζ (pic & vid)

Η Τουλούζ ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Ευθύμη Κουλούρη από τον ΠΑΟΚ με τον Έλληνα επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με την γαλλική ομάδα.

Ο Ευθύμης Κουλούρης είναι πλέον και επίσημα ποδοσφαιριστής της Τουλούζ!

Ο Ελληνας διεθνής επιθετικός έβαλε την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο με την γαλλική ομάδα η οποία στη συνέχεια ανακοίνωσε την απόκτησή του με ένα εντυπωσιακό βίντεο στα social media.

Η μεταγραφή έκλεισε με τον ΠΑΟΚ να εισπράττει ένα ποσό κοντά στα 3,5 εκατ. ευρώ ενώ οι «ασπρόμαυροι» θα διατηρήσουν κι ένα ποσοστό μεταπώλησης για έναν παίκτη που προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Δείτε το βίντεο της Τουλόυζ για τον Κουλούρη:

https://twitter.com/ToulouseFC/status/1142447152699854850

H ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για την μεταγραφή:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη μεταγραφή του Ευθύμη Κουλούρη στη γαλλική Τουλούζ.

Ένα γνήσιο τέκνο του PAOK Academy αναχωρεί για ξένες πολιτείες. Ο Ευθύμης Κουλούρης μετά από μία δεκαετία στον Δικέφαλο θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλλία και την Τουλούζ.

Ο διεθνής φορ εντάχθηκε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ το 2009 και άφησε το στίγμα στις Ακαδημίες της ομάδας κατακτώντας το πρωτάθλημα στις ηλικίες Κ17 και Κ20, σπάζοντας μάλιστα το ρεκόρ σκοραρίσματος του Στέφανου Αθανασιάδη.

Το 2014 πήρε προαγωγή για την πρώτη ομάδα και από νωρίς έδειξε τις ικανότητές του σκοράροντας δύο γκολ σε 45 λεπτά στο ντεμπούτο του σε ένα παιχνίδι στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης για το Κύπελλο Ελλάδας.

Από την επόμενη σεζόν καθιερώθηκε ως μέλος της πρώτης ομάδας, έπαιξε για ένα εξάμηνο στην Κύπρο και την Ανόρθωση, ενώ πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Δικέφαλο τη σεζόν 2017-18.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός εκ νέου, στον Ατρόμητο αυτή τη φορά κι εκεί ήρθε η εκτόξευση. Ο Κουλούρηςαναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του ελληνικού προωταθλήματος σκοράροντας συνολικά 25 γκολ σε 35 αναμετρήσεις για όλες τις διοργανώσεις. Παράλληλα, καθιερώθηκε και στην Εθνική Ελλάδας.

Ευχαριστούμε τον Ευθύμη για την προσφορά του στον ΠΑΟΚ και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.

Καλή επιτυχία Ευθύμη…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ