Τούχελ: «Ο Νεϊμάρ βρίσκεται στα πλάνα μου»

Τούχελ: «Ο Νεϊμάρ βρίσκεται στα πλάνα μου»

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Τόμας Τούχελ, μίλησε για το ζήτημα που έχει προκύψει με τον Νεϊμάρ, τονίζοντας ότι τον υπολογίζει κανονικά.

Ο Νεϊμάρ φαίνεται πως έχει ζητήσει να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν μιας και ποτέ του δεν προσαρμόστηκε στην γαλλική ομάδα, ενώ αντιμετώπισε και κάποιους σοβαρούς τραυματισμούς που δεν του επέτρεψαν να εγκλιματιστεί στον σύλλογο.

Η Μπαρτσελόνα είναι μία από τις ομάδες που έχουν προσεγγίσει τον 27χρονο επιθετικό, ωστόσο ακόμα δεν έχει φτάσει κάποια επίσημη πρόταση στους ανθρώπους της Παρί με αποτέλεσμα να παραμένει κανονικά στο ρόστερ.

Ο προπονητής της ομάδας του Παρισιού, Τόμας Τούχελ, μίλησε για την συγκεκριμένη υπόθεση τονίζοντας πως το ζήτημα είναι ανάμεσα στον βραζιλιάνο σταρ και τον σύλλογο, ενώ επισήμανε ότι βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του καθώς είναι ένας παίκτης που κάθε τεχνικός θα ήθελε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τούχελ για τον Νεϊμάρ:

«Πρόκειται για ένα θέμα ανάμεσα στον σύλλογο και στον Νεϊμάρ. Εγώ έμαθα πριν από το Κόπα Αμέρικα ότι θέλει να φύγει. Κάθε προπονητής θα ήθελε τον Νεϊμάρ στην ομάδα του και το ίδιο ισχύει για εμένα. Δεν κάνω τα πλάνα μου χωρίς αυτόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ