Τουλούζ – Ντιζόν 1-0

Τουλούζ – Ντιζόν 1-0

Πρώτη νίκη στην σεζόν για την Τουλούζ που επικράτησε με 1-0 εντός έδρας της Ντιζόν με γκολ του Μακένγκο , έπειτα από ασίστ του Ευθύμη Κουλούρη.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ήταν αυτός που με δικό του τέρμα χάρισε την ισοπαλία εκτός έδρας για την Τουλούζ κόντρα στην Μπρεστ. Απόψε, έδειξε πως το… ρεπερτόριο του δεν εμπεριέχει μόνο γκολ, αλλά και ασίστ.

Ο λόγος για τον Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος ήταν αυτός που έδωσε την τελική πάσα στον Μακένγκο, ο οποίος σκόραρε για το εντός έδρας 1-0 της Τουλούζ απέναντι στην Ντιζόν.

Ο Έλληνας επιθετικός μάλιστα είχε μεγάλη ευκαιρία να χριστεί σκόρερ, όταν στο 65′ έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο δοκάρι του Ρούναρσον.

Έτσι, η Τουλούζ έφτασε μετά από δύο αγωνιστικές τους 4 βαθμούς στο γαλλικό πρωτάθλημα, με την Ντιζόν ψάχνει ακόμα την πρώτη της νίκη.

Νέα «σφαλιάρα» για την Μονακό, η οποία μετά την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρα με 3-0 από την Λιόν, ηττήθηκε εκτός έδρας με το ίδιο σκορ από την Μετς και δείχνει πως οδεύει για μία σεζόν… καρμπόν με την περσινή.

Εκτός έδρας ήττα και για την Λιλ, η οποία μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα έχασε με 1-0 από την Αμιάν στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα του Σαββάτου για την Ligue 1:

Ναντ – Μαρσέιγ 0-0

Αμιάν – Λιλ 1-0

Μετς – Μονακό 3-0

Μπορντό – Μονπελιέ 1-1

Νιμ – Νις 1-2

Τουλούζ – Ντιζόν 1-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ