L’ Equipe: Δεν φεύγει από την Παρί ο Νεϊμάρ (pic)

L’ Equipe: Δεν φεύγει από την Παρί ο Νεϊμάρ (pic)

Η γαλλική εφημερίδα αναφέρει ότι ο Νεϊμάρ δεν θα αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν το φετινό καλοκαίρι, με την Μπαρτσελόνα να έχει κάνει πίσω στην υπόθεση.

Ο Νεϊμάρ έχει αποτελέσει τους τελευταίους μήνες το μεγαλύτερο σίριαλ του καλοκαιριού, μόλις δύο χρόνια αφού πήρε τη μεταγραφή από την Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ φέρεται να θέλει την επιστροφή του στην ισπανική ομάδα και τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται σε καλό δρόμο ανάμεσα στις δύο ομάδες η «L’ Equipe» στο πρωτοσέλιδό της αναφέρει ότι τελικά θα μείνει στην Παρί.

Από εκεί που ο ίδιος πλήρωνε για να φύγει, τελικά, μένει στη γαλλική ομάδα, με το σίριαλ να συνεχίζεται μέχρι και την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης «πάλευαν»  για την απόκτησή του, όμως η περίπτωση είναι πολύ δύσκολη για πολλούς λόγους και φαίνεται να κάνουν πίσω.

Ειδικά η Μπάρτσα βρέθηκε στη Γαλλία για τις τελικές επαφές και για να κλείσει το deal, όμως αυτό δεν ήρθε και σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα ο Βραζιλιάνος σταρ θα μείνει τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο στους πρωταθλητές Γαλλίας.

Δείτε τι αναφέρει γαλλική εφημερίδα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ