Δήμαρχος Παρισιού σε Νεϊμάρ: «Ανάψαμε τον Πύργο του Άιφελ για σένα, κάνε κάτι για εμάς»

Δήμαρχος Παρισιού σε Νεϊμάρ: «Ανάψαμε τον Πύργο του Άιφελ για σένα, κάνε κάτι για εμάς»

Η δήμαρχος του Παρισιού, Ανν Χιλντάγκο, παραχώρησε συνέντευξη σε γαλλικό μέσο και υπενθύμισε στον Βραζιλιάνο όλα όσα έχει κάνει η πόλη και η ομάδα για αυτόν

Την ημέρα που επισημοποιήθηκε το deal του Νεϊμάρ με την Παρί Ζεν Ζερμέν, ο Πύργος του Άιφελ φωταγωγήθηκε ως επισφράγισμα της μεταγραφής του από την Μπαρτσελόνα το 2017,  που έσπασε κάθε ρεκόρ μεταγραφής με τα 222 εκατ. ευρώ που εκταμίευσαν οι Παριζιάνοι.

Η πόλη αλλά και η ομάδα του έδειξαν εκείνο το βράδυ πόσο σημαντικός ήταν, όμως η πορεία του Βραζιλιάνου και αυτά που έχει προσφέρει στην γαλλική ομάδα έκτοτε δεν ήταν τα αναμενόμενα.

Σε συνδυασμό μάλιστα με όσα εκτυλίχθηκαν το φετινό καλοκαίρι και τις κινήσεις του παίκτη με στόχο να αποχωρήσει από τον σύλλογο, έκαναν την δήμαρχο του Παρισιού να ξεσπάσει και να του ζητήσει να σεβαστεί την ομάδα και την πόλη.

«Πρέπει επιτέλους να κάνει κάτι για εμάς. Πρέπει να μας βοηθήσει να φτάσουμε σε επιτυχίες και να κατακτήσουμε το Champions League. Όταν είχε έρθει στο Παρίσι είχαμε φωτίσει τον Πύργο του Άιφελ για χάρη του. Τώρα είναι σειρά του να μας δώσει κάτι. Τον αγαπάμε και θέλουμε να κατακτήσουμε μαζί του το Champions League.», ανέφερε συγκεκριμένα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ