Μονακό – Μαρσέιγ 3-4

Μονακό – Μαρσέιγ 3-4

Τρίτο σερί τρίποντο για τους Φωκαείς. Μεγάλο πρόβλημα η Μονακό

Σπουδαία νίκη για τη Μαρσέιγ, που πέρασε με ανατροπή από την έδρα της Μονακό (3-4) και πανηγύρισε το 3ο συνεχόμενο «τρίποντο»!

Φυσικά και όλα έχουν τη σημασία τους. Φυσικά έχει σημασία και ποιος λέει την πρώτη κουβέντα σε ένα «ντέρμπι». Μεταξύ μας όμως; Όλοι αντιλαμβανόμαστε την αξία του να πεις την τελευταία. Και η Μαρσέιγ έκανε αυτό ακριβώς απόψε στο Πριγκιπάτο.

Τι κι αν βρέθηκε να χάνει 2-0 στο 26’… Το γύρισε ολοκληρωτικά. Μια εντυπωσιακή ανατροπή στο Πριγκιπάτο με το εξίσου εντυπωσιακό 3-4 στην έδρα της Μονακό. Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα της Μασσαλίας, που αναρριχήθηκε στην πρώτη τετράδα.

Την ίδια στιγμή ο φίλος μας ο Λεονάρντο Ζαρντίμ; Βλέπει πια τον περσινό εφιάλτη να ζωντανεύει. Η Μονακό δίχως νίκη σε πέντε αγωνιστικές (0-2-3) έχοντας 14 γκολ παθητικό!

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 με τέρματα του Μπεν Γιεντέρ (17’, 26’ πέναλτι). Παρ’ όλα αυτά, οι παίκτες του Βίλας-Μπόας δεν πτοήθηκαν και αντέδρασαν άμεσα φτάνοντας στο 2-2, με δύο γκολ σε 3 λεπτά (38’ Μπενεντέτο, 41’ Ζερμέν). Η… δουλειά τελείωσε στο δεύτερο ημίχρονο. Σε ένα καυτό πεντάλεπτο (61’ Παγιέ, 66’ Μπενεντέτο). Το παζλ μιας μεγάλης ανατροπής (2-4).

Το μόνο που κατάφερε η Μονακό ήταν να μειώσει στο 75’ με τον Μπαλντέ

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής στη League 1:

Λιλ-Ανζέ 2-1
Αμιάν-Λιόν 2-2
Παρί Σεν Ζερμέν-Στρασμπούρ 1-0
Ντιζόν-Νιμ 0-0
Μονπελιέ-Νις 2-1
Μπρεστ-Ρεν 0-0
Μπορντό-Μετς 2-0
Ναντ-Ρεμς 1-0
Σεντ- Ετιέν-Τουλούζ 2-2
Μονακό-Μαρσέιγ 3-4

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ