Ζαρντίμ: «Κριτικές; Γελάω με αυτές»

Ζαρντίμ: «Κριτικές; Γελάω με αυτές»

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής για την κακή πορεία της Μονακό, αλλά αυτό δεν φαίνεται να τον προβληματίζει ιδιαίτερα.

Η Μονακό δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα, καθώς σε πέντε αγωνιστικές έχει 2 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Ο προπονητής της ομάδας, Λεονάρντο Ζαρντίμ βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής, αλλά σύμφωνα με δηλώσεις του αυτό δεν τον προβληματίζει.

«Οι οπαδοί έχουν λόγο για να μην είναι χαρούμενοι. Η Μονακό έχει έμπειρους παίκτες με ποιότητα. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Η ομάδα έχει κάνει μόλις πέντε προπονήσεις με όλους τους παίκτες μαζί.

Κριτικές; Γελάω με τις κριτικές. Έτσι είναι η ζωή. Πέρσι το ίδιο πάλι, ασκούσαν κριτική για τη μέθοδο προετοιμασίας του Ζαρντίμ. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι για τους οποίους ήμουν φανταστικός. Μιλούσαν για την πορεία μας στο Τσάμπιονς Λιγκ και την ποιότητα που είχαμε στο παιχνίδι μας.

Αυτό που άλλαξε είναι τα αποτελέσματα. Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τίποτα και κριτικάρει τα πάντα σύμφωνα με τα αποτελέσματα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος πρώην προπονητής του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ