Παρί Σεν Ζερμέν – Καέν 3-1

Παρί Σεν Ζερμέν – Καέν 3-1

Πιο λαμπερή και από τον Πύργο του Άιφελ τείνει να γίνει η επιθετική τριάδα της Παρί Σεν Ζερμέν με τους γνωστούς πρωταγωνιστές της να συνδράμουν σημαντικά στην εντός έδρας νίκη κόντρα στην Καέν με σκορ 3-1.

Όταν παίζουν μαζί Νεϊμάρ, Κιλιάν Εμπαπέ και Έντισον Καβάνι δεν υπάρχει άμυνα στο γαλλικό πρωτάθλημα που να μην περνάει δύσκολες στιγμές. Αυτό συνέβη και στο εντός έδρας ματς με την Καέν στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Ligue 1.

To σύνολο του Ουνάι Έμερι γι’ ακόμη μία φορά είχε σε καλό βράδυ την επιθετική τριάδα και δεν είχε πρόβλημα να επιβληθεί με σκορ 3-1 και να κλείσει το 2017 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η αρχή για τους νικητές ήταν εντυπωσιακή, καθώς στο 21′ πήραν το προβάδισμα με τον Καβάνι. Ο Εμπαπέ πέρασε σαν σταματημένους τους αμυντικούς που τον μάρκαραν με τον Ουρουγουανό να βρίσκει δίχτυα μετά από εντυπωσιακό «τακουνάκι».

Η συνέχεια ήταν ακόμη καλύτερη για τους γηπεδούχους που έκαναν το 2-0 με τον Εμπαπέ στο 57′ με τον Γάλλο στράικερ να βρίσκει δίχτυα ανήμερα των γενεθλίων του. Το 3-0 για λογαριασμό της Παρί έγινε από τον Γιούρι στο 81΄με τον Νεϊμάρ να είναι ο «σερβιτόρος». Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Καέν ήταν να μειώσει στο 90′ μ’ εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σαντινί που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Στ’ άλλα ματς της βραδιάς η Μαρσέιγ είχε εύκολο έργο απέναντι στη Τρουά στο Βελοντρόμ. Οι Μασσαλοί βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 14′ όταν ο Πελέ παραβίασε την εστία του Μανταντά. Όμως δεν τα παράτησαν. Ανέβασαν την απόδοσή τους και με τους Παγιέ (31′), Λουίζ Γκουστάβο (66′) και Ζερμέν (84′) έκαναν την ανατροπή και πήραν τη νίκη με σκορ 3-1.

Τη νίκη πήρε και η Λιόν στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Τουλούζ με τον Φεκίρ να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του στο 24′, όντας εύστοχος από το σημείο του πέναλτι, με τον Ράφαελ στο 93′ να κάνει το 2-0 με τους γηπεδούχους να μειώνουν σε 2-1 με τον Γκραντέλ στο 96′ με πέναλτι.

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε και η Μονακό το 2017 με τους πρωταθλητές Γαλλίας να παίρνουν τη νίκη με σκορ 2-1 απέναντι στη Ρεν με τους Φαλκάο και Μπαλντέ στο 20′ και το 80′ αντίστοιχα να βρίσκουν δίχτυα. Το γκολ των φιλοξενούμενων σημείωσε ο Κζαρί στο 59′, ο οποίος είχε ισοφαρίσει προσωρινά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ