Ντιζόν- Μαρσέιγ 0-0

Ντιζόν- Μαρσέιγ 0-0

Η Μαρσείγ έπειτα από την εντός έδρας ισοπαλία με την Μονπελιέ (1-1), δεν κατάφερε να νικήσει ούτε την ουραγό Ντιζόν, μένοντας στο 0-0 εκτός έδρας.

Η Μαρσέιγ ύστερα από 3 συνεχόμενες νίκες, άφησε πίσω της το καλό σερί, μένοντας για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική μακριά από την επιτυχία.

Οι Μασσαλοί, σε ένα παιχνίδι χωρίς τις μεγάλες φάσεις και έχοντας να αντιμετωπίσει την απουσία του Παγιέ (αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς με Μονπελιέ), παρουσιάστηκαν άτολμοι και έμειναν στο 0-0 εκτός έδρας με την τελευταία της βαθμολογίας Ντιζόν, για την έβδομη αγωνιστική της Ligue 1.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο, με την Ντιζόν να χάνει και εκείνη κάποιες στιγμές μετά το 20ο λεπτό. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ντιζόν έστειλε την μπάλα στο δοκάρι στο 52′, αλλά δεν σημειώθηκε κάτι άλλο αξιοσημείωτο, με το τελικό 0-0 να είναι δίκαιο.

Η ισοπαλία αυτή μπορεί να κράτησε την ομάδα του Αντρές Βίλας Μπόας στην τέταρτη θέση (με ένα ματς περισσότερο), αλλά χάθηκε μια καλή ευκαιρία να ανέβει ακόμα παραπάνω στη βαθμολογία.

Από τη μεριά της η Ντιζόν πήρε έναν πολύτιμο βαθμό (δεύτερος στο πρωτάθλημα), αλλά παρέμεινε χωρίς νίκη έπειτα από 7 αγωνιστικές στη Ligue 1.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ