Τέλος από Νις o Ντιαμπί, μετά την κλοπή του ρολογιού

Τέλος από Νις o Ντιαμπί, μετά την κλοπή του ρολογιού

Η Νις ανακοίνωσε την λύση συμβολαίου του Ντιαμπί, μετά την παραδοχή του 18χρονου ότι έκλεψε το πανάκριβο ρολόι του Ντόλμπεργκ.

Ο Λαμινέ Ντιαμπί του οποίου η περίπτωση προξένησε εντύπωση προ ημερών, αποτελεί όπως ήταν αναμενόμενο και τυπικά παρελθόν από τη Νις.

Ο Ντιαμπί είχε απασχολήσει όλη την ποδοσφαιρική υφήλιο, με την κίνησή του να κλέψει το ρολόι (αξίας 70 χιλιάδων ευρώ) του συμπαίκτη του, Κάσπερ Ντόλμπεργκ. Αυτό που ακουγόταν σαν φήμη, αποδείχτηκε αληθινό, αφού ο ίδιος ο 18χρονος παραδέχτηκε ότι είχε κλέψει το ρολόι.

Η Νις έλυσε και τυπικά σήμερα το συμβόλαιο του νεαρού διεθνή με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Γαλλίας, ο οποίος όμως δεν έμεινε για πολύ χωρίς ομάδα. Ο Ντιαμπί έχει βρει ήδη νέο σταθμό στην καριέρα του, καθώς έχει συμφωνήσει με την FC Paris, ομάδα της Ligue 2’.

Ο Ντιαμπί απολογήθηκε στον Ντόλμπεργκ, ο οποίος θα πρέπει να αποφασίσει αν θα αποσύρει τη μήνυση που είχε υποβάλει, λέγοντας στον συμπαίκτη του ότι θα του επιστρέψει τα χρήματα της αξίας του ρολογιού, καθώς πρόλαβε να το πουλήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ