Νεϊμάρ: «Όταν δεν είσαι χαρούμενος, θες μια αλλαγή»

Νεϊμάρ: «Όταν δεν είσαι χαρούμενος, θες μια αλλαγή»

Για την επιθυμία του να αποχωρήσει το προηγούμενο καλοκαίρι από την Παρί μίλησε ο βραζιλιάνος, τονίζοντας παράλληλα πως η έλλειψη χαράς τον έκανε να αναζητήσει αλλού το μέλλον του.

Το όνομα του Νεϊμάρ απασχόλησε έντονα τον διεθνή Τύπο το περασμένο καλοκαίρι, καθώς ο βραζιλιάνος είχε κάνει ξεκάθαρη την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν, με πιθανότερο προορισμό μια εκ των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

Η αρνητική στάση, όμως, των Παριζιάνων σε συνδυασμό με τον… δισταγμό που έδειξαν οι επίδοξοι «μνηστήρες» για την απόκτησή του, δεν κατέστησαν δυνατή τη μεταγραφή, με τον βραζιλιάνο να παραμένει στο Παρίσι.

Κληθείς να τοποθετηθεί πάνω στην επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Γαλλία, ο 27χρονος παραδέχθηκε πως όταν δεν είσαι χαρούμενος ψάχνεις μια αλλαγή, πράγμα που τον έκανε να αναζητήσει μια διέξοδο από το σύλλογο.

«Πιστεύω πως όταν δεν είσαι χαρούμενος, ανεξαρτήτως το τι δουλειά κάνεις, προσπαθείς να το αλλάξεις, προσπαθείς να βρεις νέα μέρη, όπου θα βρεις τον εαυτό σου.

Οπότε αυτό είναι που προσπάθησα να κάνω. Όμως, το τελείωσα μένοντας. Όπως έχω τονίσει θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Θα δώσω το 100% στον αγωνιστικό χώρο και να φέρω νίκες για την Παρί, ειδικά στο Champions League.

Ξεκίνησε καλά χάρη στο Θεό. Με τα γκολ, βοήθησα την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο. Ελπίζω στο τέλος να χαμογελάσουμε στο Παρίσι» ήταν τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ