Παρί Σεν Ζερμέν: Κιλιάν Εμπαπέ, όπως λέμε Νεϊμάρ

Παρί Σεν Ζερμέν: Κιλιάν Εμπαπέ, όπως λέμε Νεϊμάρ

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να φέρει τον Κιλιάν Εμπαπέ στο «Μπερναμπέου», αλλά η Παρί Σεν Ζερμέν επιστρατεύει τα δικά της «όπλα» για να τον κρατήσει στο Παρίσι.

Προς το παρόν, ο Κιλιάν Εμπαπέ μένει στο Παρίσι… Όμως, οι «μερένχες» προσπαθούν να τον δελεάσουν για να μετακομίσει σε άλλη πόλη: τη Μαδρίτη. Ο 22χρονος επιθετικός είναι ο πρώτος στόχος των ανθρώπων της Ρεάλ, οι οποίοι βλέπουν στο πρόσωπο του το επόμενο σημείο αναφοράς του «Μπερναμπέου».

Αντίστοιχα, στην Παρί Σεν Ζερμέν δεν θα κάτσουν άπραγοι για να χάσουν ένα από τα αστέρα του ρόστερ. Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα Le Parisien, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Νάσερ Αλ Κελαϊφι έδωσε εντολή για να προταθεί νέο συμβόλαιο στον Εμπαπέ, με σκοπό να τον πείσει να συνεχίσει στο Παρίσι.

Αν ο Εμπαπέ πει το «ναι», τότε θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, μαζί με τον Νεϊμάρ. Ο Καταριανός μεγαλομέτοχος θέλει να δείξει στον Εμπαπέ πόσο τον πιστεύει και τον ανεβάζει στην ίδια μισθολογική κλίμακα με τον Βραζιλιάνο επιθετικό.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορεί να ακολουθήσει σε αυτά τα χρήματα την Παρί, αλλά είναι προφανές ότι ποντάρει στο όνομα της και στο μέγεθος της. Διότι ένας ποδοσφαιριστής μεγαλουργεί στα κορυφαία clubs και η Παρί ακόμα δεν έχει μπει σε αυτό το κλειστό γκρουπ…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ