Τιάγκο: «Η Γαλλία δεν προστατεύτηκε όπως θα έπρεπε»

Τιάγκο: «Η Γαλλία δεν προστατεύτηκε όπως θα έπρεπε»

Ο Τιάγκο Σίλβα εγκατέλειψε το Παρίσι και μετέβη στη Βραζιλία επικρίνοντας την κυβέρνηση του Εμανούελ Μακρόν για ολιγωρία.

Ο Τιάγκο Σίλβα αγνόησε τις οδηγίες των ανθρώπων της Παρί Σεν Ζερμέν και έφυγε από την Γαλλία και επέστρεψε στην πατρίδα του τη Βραζιλία. Η κίνηση του προκάλεσε αντιδράσεις και ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ αισθάνθηκε την ανάγκη να δώσει εξηγήσεις.

Ο Τιάγκο Σίλβα προέβαλλε ως δικαιολογία την έλλειψη μέτρων από τη γαλλική κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι άργησε να δράσει παρότι παρακολούθησε τη διάδοση του κορωνοϊού στην Ιταλία. Βέβαια, είναι αμφίβολο κατά πόσο έπεισε ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, αφού κάτι αντίστοιχο ισχύει για τον Ζαΐχ Μπολσονάρου στην πατρίδα του…

Πάντως, σύμφωνα με τον Σίλβα, στη Βραζιλία ακόμα υπάρχει χρόνο για προετοιμασία:

«Η κατάσταση δεν είναι εύκολη, ήρθα στην Βραζιλία και είμαι σε καραντίνα. Δεν ήρθα για διακοπές, δεν είναι ώρα για τέτοια, αλλά στιγμές ενότητας και προφύλαξης. Ο πρόεδρος Μακρόν στην Γαλλία βλέποντας την κατάσταση στην Ιταλία, πήρε κάποια μέτρα. Αλλά τελικά η Γαλλία δεν προστατεύτηκε όπως θα έπρεπε. Στην Βραζιλία έχουμε λίγο χρόνο ακόμα για να προετοιμαστούμε. Εύχομαι η κρίση εδώ να μην είναι τόσο βίαια όσο στην Ευρώπη. Ελπίζω να δω άδειες τις παραλίες και κλειστά τα σχολεία. Πρέπει να μείνουμε όλοι σπίτι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ