Πρόεδρος Ligue 1: «Να τελειώσουν τα πρωταθλήματα, έχουμε τεράστιες απώλειες χρημάτων»

Πρόεδρος Ligue 1: «Να τελειώσουν τα πρωταθλήματα, έχουμε τεράστιες απώλειες χρημάτων»

Ο πρόεδρος της Ligue 1 ξεκαθαρίζει πως τα πρωταθλήματα πρέπει να ολοκληρωθούν πάση θυσία, με το γαλλικό να έχει απώλεια 250 εκ. ευρώ τον μήνα.

Ο πρόεδρος της Γαλλικής Λίγκας, Μπερνάρντ Καϊαζό δήλωσε ότι είναι απαραίτητο να τελειώσει το πρωτάθλημα, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι η σεζόν θα ολοκληρωθεί τον Ιούλιο ή ακόμα και τον Αύγουστο.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι αυτό πρέπει να συμβεί, καθώς η οικονομική απώλεια είναι τεράστια και αγγίζει σε διάστημα δυο μηνών περίπου τα 500 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτή την στιγμή οι γαλλικοί σύλλογοι χάνουν 250 εκ. ευρώ τον μήνα. Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα στην καλύτερη των περιπτώσεων θα ξεκινήσει στις 15 Ιουνίου, αλλά πρέπει να ξεκινήσει και να τελειώσει» είπε ο Speaking head in silhouetteBernard Caiazzo.

Επίσης ανέφερε ότι πολλά επαγγελματικά σωματεία είναι στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και χρειάζονται στήριξη: «Ανησυχώ πολύ για αρκετές ομάδες. Χωρίς βοήθεια από το Κράτος, σε έξι μήνες οι μισές επαγγελματικές ομάδες θα χρεοκοπήσουν. Τα πέντε μεγάλα ευρωπαικά πρωταθλήματα έχουν ήδη απώλειες 4 δις ευρώ, εμείς στην Γαλλία έχουμε απώλειες 500-600 εκ. ευρώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ