Κοντά σε συμφωνία Παρί και Κουλιμπαλί

Κοντά σε συμφωνία Παρί και Κουλιμπαλί

Η Gazzetta dello Sport αναφέρει ότι η συμφωνία έχει πλησιάσει ένα βήμα πιο κοντά, με τους γίγαντες της Ligue 1 να προτείνουν στον παίκτη πενταετές συμβόλαιο αξίας 10 εκατ. ευρώ ετησίως, συν μπόνους.

Η Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται να έχει αποκτήσει προβάδισμα για την απόκτηση του Καλιντού Κουλιμπαλί, προσφέροντας στον κεντρικό αμυντικό της Νάπολι, που έχει γεννηθεί στη Γαλλία, αρχικό μισθό 10 εκατ. ευρώ.

Η Gazzetta dello Sport αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα ότι ο αθλητικός διευθυντής των Παριζιάνων, Λεονάρντο, είχε ξεκινήσει συνομιλίες με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Φαλί Ραμαντανί. Τώρα, η εφημερίδα αναφέρει ότι η συμφωνία έχει πλησιάσει ένα βήμα πιο κοντά, με τους γίγαντες της Ligue 1 να προτείνουν στον παίκτη πενταετές συμβόλαιο αξίας 10 εκατ. ευρώ ετησίως, συν μπόνους.

Ο 28χρονος Κουλιμπαλί προορίζεται για άμεσος αντικαταστάτης του Τιάγκο Σίλβα, ο οποίος πρόκειται να φύγει από την Παρί το καλοκαίρι. Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες εβδομάδες επαφές με την πλευρά του παίκτη έχει κάνει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ