Το συγκινητικό μήνυμα του Ρενάτο Σάντσες

Το συγκινητικό μήνυμα του Ρενάτο Σάντσες

Τι έγραψε στα social media ο Πορτογάλος άσος της Λιλ.

Ο Ρενάτο Σάντσες είναι μία από τις χαρακτηριστικότερες περιπτώσεις ποδοσφαιρικού ταλέντου, που λίγο έλλειψε να βρεθεί… στα αζήτητα.

Με εξαιρετικό σωματότυπο και εντυπωσιακή τεχνική κατάρτιση, ο νεαρός Πορτογάλος, θεωρήθηκε πριν από μερικά χρόνια ένας από τους παίκτες που θα άφηναν εποχή στο ποδόσφαιρο. Ήταν μόλις 18 ετών, όταν ο Φερνάντο Σάντος τον συμπεριέλαβε στην αποστολή της εθνικής ομάδας, η οποία έφθασε μέχρι την κατάκτηση του EURO 2016.

Ακολούθησε η μεταγραφή του στην Μπάγερν Μονάχου, όμως ο Σάντσες δεν κατάφερε να προσαρμοσθεί στα νέα δεδομένα και δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Στα 22 του σήμερα, ο ικανότατος μεσοεπιθετικός κάνει μία… δεύτερη καριέρα, αυτήν την φορά στο σαμπιονά με τα «χρώματα» της Λιλ.

Έχοντας… μάθει από το πάθημα, ο Πορτογάλος άσος, θέλει να προφυλάξει τους νεότερους που βρίσκονται εκεί που ήταν αυτός κάποτε: «Το μήνυμα που θέλω να στείλω στους νέους, είναι να μην πάψουν ποτέ να πιστεύουν στα όνειρα τους και να μένουν κοντά στην οικογένεια τους. Πολλοί είναι αυτοί, που βάζουν διάφορα στο κεφάλι των νέων ανθρώπων. Όταν έχεις χρήματα, όλοι είναι δίπλα σου, είναι φυσιολογικό.

Όμως, πρέπει να στηρίζεστε στην οικογένεια και στους αληθινούς σας φίλους. Όταν δεν ήμουν καλά, κανείς από τον χώρο του ποδοσφαίρου, δεν ήθελε να με βοηθήσει. Μόνο οι φίλοι και η οικογένεια μου, το έκαναν. Οι αριθμοί δεν έχουν καμία αξία. Υπήρξα η πιό ακριβή μεταγραφή της Μπάγερν Μονάχου και της Λιλ, όμως ποτέ δεν το αντιμετώπισα έτσι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ