Βεράτι: «Νιώθω ότι έχω να παίξω ένα χρόνο…»

Βεράτι: «Νιώθω ότι έχω να παίξω ένα χρόνο…»

Ο Ιταλός χαφ της Παρί Σεν Ζερμέν εξήγησε πως αισθάνεται μετά την καραντίνα μερικών εβδομάδων.

Τη διαφοροποίηση στην καθημερινότητα του περιέγραψε ο Μάρκο Βεράτι. Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν τόνισε ότι αισθάνεται ότι έχει μήνες να παίξει ποδόσφαιρο και συμπλήρωσε ότι του λείπει η διαδικασία προετοιμασίας πριν από ένα παιχνίδι.

Ο 27χρονος χαφ ανέφερε ότι η ρουτίνα του έχει αλλάξει και ότι αυτός είχε περιορίσει τις μετακινήσεις του πριν την πανδημία;

«Είμαι καλά, όλα είναι μια χαρά. Η απαγόρευση είναι δύσκολη για τον καθένα. Πρέπει να βλέπουμε την θετική πλευρά των πραγμάτων, να διασκεδάζουμε περισσότερο με την οικογένειά μας. Προσπαθώ να κάνω πράγματα που προηγουμένως δεν έκανα τόσο πολύ. Γυμνάζομαι καθημερινά και δεν σκέφτομαι να κάνω λιγότερες ασκήσεις από ότι έκανα πριν (σσ. γέλια). Με τα παιχνίδια δεν υπήρχε μεγάλο χρονικό διάστημα για προπονήσεις, ούτε προλάβαιναν να σου περάσουν κάποιοι πόνοι αν είχες.

Μιλάμε αρκετά, δίνουμε ραντεβού με τα παιδιά, ακούμε τα νέα τους. Μου λείπουν αρκετά όπως είναι λογικό. Είμαστε κάθε μέρα μαζί, είναι μια ρουτίνα αυτό, αλλά είναι κάτι το ξεχωριστό αφού οι προπονήσεις κάθε ημέρα είναι και διαφορετικές. Μου λείπουν αρκετά όλα αυτά. Έχω άγχος για αρκετά πράγματα. Θέλω να παίξω ξανά ποδόσφαιρο μπροστά στον κόσμο. Νιώθω ότι έχω να παίξω ποδόσφαιρο ένα χρόνο με τον κόσμο στο γήπεδο. Μου λείπει αυτό το συναίσθημα που είχα όταν βάζαμε ένα γκολ, όταν κερδίζαμε ένα ματς.

Είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή. Στην Ιταλία, είμαστε μερικές εβδομάδες μπροστά. Όταν ξεκίνησε εκεί, εγώ δεν άρχιζα εδώ να κυκλοφορώ πολύ. Ξέραμε τι συμβαίνει. Όταν δεν έχει αγγίξει εσένα ή την οικογένειά σου, τότε λες εντάξει δεν υπάρχει πρόβλημα να πάω έξω να κάνω πράγματα. Γιατί νομίζεις ότι δεν είναι κάτι το σοβαρό, αλλά εάν νοσήσεις τότε θα καταλάβεις πως είναι πολύ πολύ σοβαρό. Για αυτό και πρέπει να προσέχεις. Όταν βγαίνεις έξω, θα πρέπει να σκέφτεσαι την οικογένειά σου, τους γονείς σου, τους φίλους σου, διότι τους βάζεις σε κίνδυνο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ