Δίνει Ντι Μαρία, Ντράξλερ και χρήματα για Πογκμπά η Παρί

Δίνει Ντι Μαρία, Ντράξλερ και χρήματα για Πογκμπά η Παρί

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει τον Πολ Πογκμπά και είναι διατεθειμένη να καταθέσει μια «τρελή» πρόταση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να τον αποκτήσει.

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να προχωρήσει σε μια μεγάλη μεταγραφή το φετινό καλοκαίρι και φαίνεται πως έχει εντοπίσει τον στόχο της. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Πολ Πογκμπά, ο οποίος είναι μια στην πόρτα της εξόδου από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μια κοντά σε ανανέωση συμβολαίου.

Η γαλλική ομάδα είναι διατεθειμένη να «κυνηγήσει» τον Γάλλο σταρ, ο οποίος είναι ιδανικός για να «δέσει» μαζί με τον Βεράτι στον χώρο του κέντρου, με τους Παριζιάνους να είναι έτοιμοι να καταθέσουν μια «τρελή» πρόταση για να τον αποκτήσουν΄.

Όπως αναφέρει το «Calciomercato» αναφέρει πως πέρα από ένα αρκετά μεγάλο ποσό οι Παριζιάνοι σκοπεύουν να προσφέρουν και έμψυχα ανταλλάγματα στους «κόκκινους διαβόλους», μεταξύ των οποίων είναι ο Τζούλιαν Ντράξλερ και ο Άνχελ Ντι Μαρία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αργεντινός εξτρέμ αγωνίστηκε το 2015-16 στη Γιουνάιτεντ όχι με μεγάλη επιτυχία, ενώ αναμφίβολα θα πρόκειται για μια πρόταση που θα σκεφτούν οι Άγγλοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ