Επίσημο: Πρωταθλήτρια η Παρί, υποβιβάστηκε η Τουλούζ του Κουλούρη!

Επίσημο: Πρωταθλήτρια η Παρί, υποβιβάστηκε η Τουλούζ του Κουλούρη!

Η Παρί Σεν Ζερμέν κατέκτησε τον τίτλο στη Γαλλία, ενώ η ομάδα του Ελληνα επιθετικού υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία - Αναλυτικά τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και οι υποβιβασμοί.

Οριστικό: Η Παρί Σεν Ζερμέν αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Γαλλίας, μετά την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του κορωνοϊού.

Οι διοργανώτριες αρχές της Ligue 1 και της Ligue 2 ψήφισαν υπέρ της επικύρωσης των δύο επαγγελματικών κατηγοριών, με την ομάδα του Παρισιού να κατακτά τον τίτλο για μια ακόμα φορά τα τελευταία χρόνια. Αντίθετα, δυσάρεστα είναι τα νέα για τον Ευθύμη Κουλούρη, καθώς η Τουλούζ στην οποία αγωνίζεται ο διεθνής επιθετικός, υποβιβάστηκε στην Ligue 2, μαζί με την Αμιάν, ενώ η Νιμ θα δώσει αγώνα μπαράζ με την Αζαξιό.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά στα ευρωπαϊκά εισιτήρια, οι Μαρσέιγ και Ρεν θα βρεθούν στην προκριματική φάση του Champions League, ενώ στους ομίλους του Europa League θα είναι η Λιλ και στα προκριματικά η Ρεμς. Το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο είναι το πιθανότερο να πάει στην Νις, η οποία τερμάτισε στην 6η θέση της βαθμολογίας. Ωστόσο, όλα θα κριθούν από το εάν θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του Λιγκ Καπ.

Εκεί έχει προκριθεί η Λιόν, που τερμάτισε 7η και αν το κατακτήσει θα πάρει αυτή το τελευταίο εισιτήριο. Τη δεδομένη στιγμή πάντως φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να πραγματοποιηθεί ο τελικός. Πόσο μάλλον μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ