Στην Ίντερ Μαϊάμι ο Μέσι σύμφωνα με τους «New York Times» – Στο στόχαστρο και οι Φάμπρεγκας-Σουάρες (pic)

Στην Ίντερ Μαϊάμι ο Μέσι σύμφωνα με τους «New York Times» – Στο στόχαστρο και οι Φάμπρεγκας-Σουάρες (pic)

Οι Αμερικανοί βάζουν.... φωτιά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αναφέροντας πως ο Λιονέλ Μέσι έχει συμφωνήσει με την Ίντερ Μαϊάμι, ενώ η ομάδα του Μπέκαμ εξετάζει και τις περιπτώσεις των Φάμπρεγκας-Σουάρες

Σε μια σημαντική αποκάλυψη προχώρησαν οι «New York Times» σε ό,τι έχει να κάνει με το μέλλον του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Αμερικανοί, ο Αργεντίνος «μάγος» έχει έρθει σε συμφωνία με την Ίντερ Μαϊάμι και το ερχόμενο καλοκαίρι θα φορέσει τα χρώματα της ομάδας του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Υπενθυμίζουμε πως το συμβόλαιο του «πούλγκα» με τον γαλλικό σύλλογο ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2023 και ο Μπέκαμ προτίθεται να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία του MLS.

Πάντως τα σενάρια για το μέλλον του Μέσι είναι πολλά, καθώς στην Ισπανία γράφουν για ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα, ενώ και η Παρί δεν θα καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια και θα κυνηγήσει την παραμονή του 35χρονου.

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρουν από τις ΗΠΑ, ο Μπέκαμ δεν θα μείνει μόνο στον Μέσι, καθώς έχει στο στόχαστρό του και τον Σεσκ Φάμπρεγκας με τον Λουίς Σουάρες. Ο Ισπανός μέσος αγωνίζεται αυτή την στιγμή στη Serie B με τη φανέλα της Κόμο, ενώ ο Ουρουγουανός στράικερ έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τη Νασιονάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ