Η απίστευτη ιστορία του Νίκου Κωστένογλου: Προπονητής στο MLS

Η απίστευτη ιστορία του Νίκου Κωστένογλου: Προπονητής στο MLS

Πώς ο Φρανκ Κλόπας άνοιξε την πόρτα για τους Chicago Fire και τον κόσμο του MLS στον Νίκο Κωστένογλου...

Είναι από τις ιστορίες που πρέπει να ακούσεις και δεύτερη φορά για να την εμπεδώσεις. Τόσο για το ξαφνικό της υπόθεσης όσο και για το backround. Ο Νίκος Κωστένογλου λοιπόν είναι έτοιμος να αλλάξει ήπειρο και να ξεκινήσει μία νέα καριέρα στην Αμερική και στο διαρκώς εξελισσόμενο πρωτάθλημα του MLS.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός έφτιαξε βαλίτσες καθώς θα αναλάβει αρχικά πόστο συμβούλου στους Chicago Fire, με προοπτική από τον Δεκέμβρη να γίνει προπονητής της ομάδας στην οποία εδώ και λίγες εβδομάδες αγωνίζεται ο Γιώργος Κούτσιας. Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες οι απολαβές του θα είναι πολύ υψηλές για τα ελληνικά δεδομένα, σε μία ευκαιρία ζωής για εκείνον.

Διαβάστε επίσης: Ο Πεπ, ο Ζοσέ και το…ανοιχτό ραντεβού τους στο «Καραϊσκάκης»

Πίσω από αυτή την ιστορία είναι ο γνωστός μας από τη θητεία του ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Φρανκ Κλόπας, που έχει υπηρετήσει τον σύλλογο από διάφορα πόστα και τώρα έχει τον ρόλο του βοηθού προπονητή. Οι δυο τους μπορεί να μην συνυπήρξαν στην Ένωση, ωστόσο θα συνεργαστούν πλέον στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για λογαριασμό των Chicago Fire.

Τελευταία δουλειά του Κωστένογλου ως προπονητής ήταν στην Εθνική ομάδα της Κύπρου ενώ μεταξύ άλλων έχει δουλέψει τρεις φορές στην ΑΕΚ ως υπηρεσιακός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ