Ελληνικός «εμφύλιος» με σκόρερ Γιακουμάκη και Φούντα και νικητή το πρώτο (vid)

Ελληνικός «εμφύλιος» με σκόρερ Γιακουμάκη και Φούντα και νικητή το πρώτο (vid)

Οι ομάδες των Γιακουμάκη και Φούντα τέθηκαν αντιμέτωπες στο MLS, με τους δύο επιθετικούς να σκοράρουν και τον Κρητικό σέντερ φορ να αναδεικνύεται νικητής.

Ατλάντα Γιουνάιτεντ και Ντι Σι Γιουνάιτεντ τέθηκαν αντιμέτωπες για το πρωτάθλημα του MLS στις ΗΠΑ, με τους Γιώργο Γιακουμάκη και Ταξιάρχη Φούντα να ξεκινούν βασικοί να και σκοράρουν στην αναμέτρηση που έληξε με την Ατλάντα του Γιακουμάκη νικήτρια με 3-1.

Αμφότεροι οι επιθετικοί σκόραραν και έδειξαν σε καλή κατάσταση ενόψει των παιχνιδιών της Εθνικής για τα προκριματικά του Euro 2024, έχοντας και οι δύο κληθεί στην ομάδα από του Γκουστάβο Πογέτ.

Διαβάστε επίσης: Ο Καμπρέρα στο τραπέζι του Κορδόν – Η αποκάλυψη των Ισπανών, μαρτυρά πώς δουλεύει ο Ολυμπιακός

Ο Γιακουμάκης άνοιξε το σκορ για την Ατλάντα στο 13′ πετυχαίνοντας το 10ο γκολ του σε 14 εμφανίσεις στο MLS, με τον Φούντα να ισοφαρίζει για την ομάδα της Ουάσιγκτον στο 27′ για το γκολ υπ’ αριθμόν 4 σε 12 εμφανίσεις.

Για την ιστορία η Ατλάντα νίκησε με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο από τους Γκούτμαν (49′) και Γουλφ (73′) να διαμορφώνουν το τελικό 3-1, με τη νικήτρια να φτάνει τους 28 βαθμούς σε 18 αγώνες και βρίσκεται στην 5η θέση της Ανατολικής  περιφέρειας, με την Ντι Σι Γιουνάιτεντ να είναι στην 8η θέση με 23 βαθμούς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ