Μέσι… καλεί Ζόρντι Άλμπα στο Μαϊάμι (vid)

Μέσι… καλεί Ζόρντι Άλμπα στο Μαϊάμι (vid)

Ο Ζόρντι Άλμπα ενδέχεται να αγωνιστεί και πάλι με συμπαίκτη τον Λιονέλ Μέσι, αφού η μεταγραφή του στο MLS και την Ίντερ Μαϊάμι είναι πολύ πιθανή.

Ο Ζορντι Άλμπα πρόσφατα ολοκλήρωσε μια πολύ πλούσια και επιτυχημένη καριέρα στην Μπαρτσελόνα. Μια καριέρα 11 ετών, με 459 ματς ντυμένος στα μπλαουγκράνα που οδήγησαν τελικά στην κατάκτηση 17 τίτλων.

Τέλος Ιουνίου ο Άλμπα μένει ελεύθερος, ίσως και ως ένα από τα… θύματα της πολιτικής περικοπών των Καταλανών. Ωστόσο δεν πρόκειται να μείνει για καιρό χωρίς ομάδα αφού ήδη έχει προτάσεις στα χέρια του από το MLS και όπως είναι προφανές πλέον, από τη Σαουδική Αραβία.

Διαβάστε επίσης: Το μυστικό για τον Καμπρέρα που δίνει πλεονέκτημα στον Ολυμπιακό

Παρά τις δύο ομάδες που τον θέλουν από τη Σαουδική Αραβία, η πρόταση από τις ΗΠΑ έχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον 34χρονο αριστερό μπακ και δεν είναι άλλο από την συνύπαρξη του με τον Λιονέλ Μέσι, με την τελική απόφαση του παίκτη να αναμένεται τις αμέσως επόμενες εβδομάδες.

 

Όπως αναφέρει και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Άλμπα έχει στα χέρια του πρόταση από την Ίντερ Μαϊάμι, με τον ιδιοκτήτη Ντέιβιντ Μπέκαμ να στοχεύει να επανενώσει τους δύο πολύ καλούς φίλους από την κοινή τους θητεία στην Μπαρτσελόνα για εννιά σεζόν, κατά τη διάρκεια της οποία έβγαλαν ουκ ολίγες εκπληκτικές συνεργασίες όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ