Αυτά τα χρήματα θα παίρνει ο Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι

Αυτά τα χρήματα θα παίρνει ο Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι

Ο συνιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι, Χόρχε Μας, αναφέρθηκε στα χρήματα που θα εισπράττει ετησίως ο Λιονέλ Μέσι και σε μεταγραφικούς στόχους της ομάδας.

Ο Λιονέλ Μέσι, αν και δεν έχει υπογράψει ακόμη συμβόλαιο στην Ίντερ Μαϊάμι, η ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει ανακοινώσει στα social media της πως ο Αργεντίνος σταρ θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Ο συνιδιοκτήτης της ομάδας από το Μαϊάμι και Αμερικανός επιχειρηματίας, Χόρχε Μας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην El Pais, έδωσε κάποιες πρώτες πληροφορίες για το νέο συμβόλαιο του Μέσι.

Διαβάστε επίσης: Το «αντίο» του Παπασταθόπουλου στον Ολυμπιακό: «Τιμή μου που φόρεσα αυτή τη φανέλα»

Μπορεί ο «Pulga» να απέρριψε τα 400 εκατ. των Σαουδαράβων, ωστόσο και τα χρήματα που θα εισπράττει στο Μαϊάμι, ξεπερνούν κατά πολύ αυτά που θα του έδινε η Μπαρτσελόνα.

Ο Χόρχε Μας αποκάλυψε πως ο μισθός του Αργεντίνου θα είναι «περίπου 50 με 60 εκατομμύρια το χρόνο».

Για την ιδέα να αποκτήσουν τον Μέσι, δήλωσε: «Το 2019 αρχίσαμε να σκεφτόμαστε πώς θα μπορούσαμε να τον φέρουμε. Τρία χρόνια παλεύαμε. Τον 1,5 χρόνο πολύ έντονα. Πολλές συζητήσεις με τον Χόρχε Μέσι. Έκλεισε στα τέλη Μαΐου. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μίλησε με τον Λέο μόνο για τα ποδοσφαιρικά, επειδή αγωνιζόταν ακόμα. Δεν ήθελα να αισθάνεται πίεση. Μιλήσαμε στη Βαρκελώνη, στο Μαϊάμι, στο Ροσάριο, στην Ντόχα. Πέρασα όλο το Μουντιάλ στο Κατάρ, παρακολουθώντας την Αργεντινή. Το συμβόλαιο με την Apple ήταν πολύ σημαντικό για να κλείσει η συμφωνία».

Για το τι μπορεί να προσφέρει ο Μέσι στο MLS: « Ο Μέσι μπορεί να μετατρέψει το MLS σε ένα από τα 2-3 πιο μεγάλα πρωταθλήματα του κόσμου. Νομίζω ότι θέλει να αφήσει το σημάδι του και μπορεί να το κάνει πέρα από το ποδόσφαιρο. Όταν αποσυρθεί, θα έχει μετοχικό μερίδιο στον σύλλογο. Φαντάζομαι μια ζωή μετά το ποδόσφαιρο παρόμοια με του Ντέιβιντ ή του Μάικλ Τζόρνταν».

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας από εδώ και πέρα είπε: «Για εμάς ήταν πολύ κομβικό να περιβάλλουμε τον Μέσι με παίκτες του επιπέδου του. Μιλάμε με τον Μπουσκέτς για περίπου έναν χρόνο.

Θα υπάρξουν 2-3 μεταγραφές ακόμα. Μιλάμε με τον Τζόρντι Άλμπα. Ο Λουίς Σουάρες έχει συμβόλαιο με ρήτρα αποδέσμευσης, αλλά δεν ξέρω ακόμα τι θα συμβεί. Έχουμε μιλήσει και με τον Άνχελ ντι Μαρία, αλλά μάλλον θα υπογράψει αλλού».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ