Θριαμβευτής ο Μέσι υπό το βλέμμα του… Αντετοκούνμπο

Θριαμβευτής ο Μέσι υπό το βλέμμα του… Αντετοκούνμπο

Ο Λιονέλ Μέσι σήκωσε τον πρώτο του τίτλο σε αμερικανικό έδαφος, μετά την νίκη της Ίντερ Μαϊάμι απέναντι στην Νάσβιλ του Γιάννη Αντετοκούνμμπο.

Όχι απλά υπό το βλέμμα του Αντετοκούνμπο ο πρώτος τίτλος του Μέσι στις ΗΠΑ. Ο Αργεντινός θρύλος σήκωσε μαζί με την Ίντερ Μαϊάμι το τρόπαιο του Leagues Cup μετά από έναν δραματικό τελικό.

Απέναντι του βρισκόταν το Νάσβιλ, ομάδα στην οποία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει μετοχές! Η ομάδα του Μπέκαμ, του Μέσι και του Μπουσκέτς, κατάφερε να πάρει το τρόπαιο στην τρομερή διαδικασία των πέναλτι με συνολικό σκορ 10-9.

Μάλιστα ο Μέσι είχε σκοράρει νωρίτερα ένα απίστευτο γκολ με το οποίο είχε ανοίξει το σκορ. Το μοιραίο πέναλτι χτύπησε για την Νάσβιλ ο τερματοφύλακας της, ο οποίος είδε τον αντίστοιχο της Ίντερ να αποκρούει την προσπάθεια του.

Η εξέλιξη του παιχνιδιού πήγε κόντρα στον «πρόεδρο» Γιάννη, ο οποίος αποθεώθηκε με την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο από τους φίλους της Νάσβιλ.

Μάλιστα ο «Greak Freak» εκτέλεσε και ένα πέναλτι πριν την έναρξη του τελικού, δείχνοντας και τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ