Κερδίζει και χωρίς Μέσι η Ίντερ Μαϊάμι

Κερδίζει και χωρίς Μέσι η Ίντερ Μαϊάμι

Η Ίντερ Μαϊάμι δεν είχαν τον Λιονέλ Μέσι στη διάθεση της αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στο Κάνσας Σίτι (3-2).

Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να απουσιάζει λόγω υποχρεώσεων με την εθνική του ομάδα, αλλά η Ίντερ Μαϊάμι πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στο Κάνσας Σίτι με 3-2 και παρέμεινε αήττητη επί εποχής του Αργεντίνου σταρ.

Παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 9ο λεπτό, ο Καμπάνα χτύπησε δις και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Πρώτα στο 25′ από την άσπρη βούλα και στο 45′ μετά από ασίστ του Γέντλιν. Στο δεύτερο μέρος ανέβασαν το δίχτυ του σκορ σε 3-1, όταν ο Μπουσκέτς εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του Κάνσας, πάσαρε γρήγορα στον Φάριας και αυτός σκόραρε. Το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 3-2 με ένα παλιό γνώριμο του Ολυμπιακού. Ο Άλαν Πουλίδο τσίμπησε στην μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή και εκτέλεσε με ωραίο τρόπο διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Παρά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα η Ίντερ Μαϊάμι παραμένει στην προτελευταία θέση της Ανατολικής Περιφέρειας με 28 βαθμούς έχοντας ακόμη οχτώ αγωνιστικές για να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στα play-offs.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ