Μέσι: «Σκέφτηκα σοβαρά τη Σαουδική Αραβία πριν την Ίντερ Μαϊάμι»

Μέσι: «Σκέφτηκα σοβαρά τη Σαουδική Αραβία πριν την Ίντερ Μαϊάμι»

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν αποκαλυπτικός σε συνέντευξη που έδωσε στο «ΤΙΜΕ», αναφέροντας πως το προηγούμενο καλοκαίρι είχε πολλές προτάσεις προτού καταλήξει στην Ίντερ Μαϊάμι.

Ο Λιονέλ Μέσι το προηγούμενο καλοκαίρι άφησε την Παρί Σεν Ζερμέν και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ίντερ Μαϊάμι. Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ φαίνεται να απολαμβάνει την εμπειρία του στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, ενώ έχει κατακτήσει ήδη έναν τίτλο με τη νέα του ομάδα.

Παρ’ όλα αυτά, ο 36χρονος άσος σε συνέντευξη του στο «ΤΙΜΕ» αποκάλυψε τις προτάσεις που είχε πριν καταλήξει στην ομάδα του Μαϊάμι, τονίζοντας πως προτεραιότητά του ήταν η επιστροφή του στην ομάδα που έγραψε ιστορία, την Μπαρτσελόνα. Ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως σκέφτηκε να ακολουθήσει το παράδειγμα άλλων αστέρων του ποδοσφαίρου και να αγωνιστεί σε κάποια ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Διαβάστε επίσης: Το θέμα δεν είναι ο Καρβαλιάλ, ο Ολυμπιακός είναι…

«Η αλήθεια είναι ότι, ευτυχώς, είχα αρκετές επιλογές στο τραπέζι που ήταν ενδιαφέρουσες και έπρεπε να τις αναλύσω και να τις σκεφτώ, ακόμη και να τις ζυγίσω με την οικογένειά μου, πριν πάρω την τελική απόφαση να έρθω στο Μαϊάμι», ανέφερε αρχικά ο Μέσι.

Στη συνέχεια τόνισε την επιθυμία του να επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα: «Η πρώτη μου επιλογή ήταν να επιστρέψω στη Μπαρτσελόνα, αλλά δεν ήταν δυνατό. Προσπάθησα να επιστρέψω, αλλά δεν συνέβη».

«Είναι επίσης αλήθεια ότι αργότερα σκεφτόμουν πολύ να πάω στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, όπου γνωρίζω τη χώρα και έχουν δημιουργήσει μια πολύ ισχυρή διοργάνωση που μπορεί να γίνει ένα σημαντικό πρωτάθλημα στο εγγύς μέλλον. Ως πρεσβευτής του τουρισμού της χώρας, ήταν ένας προορισμός που με τράβηξε, ειδικά επειδή απόλαυσα όλα όσα έχω επισκεφτεί, λόγω της ανάπτυξης του ποδοσφαίρου στη χώρα και λόγω της προσπάθειας που καταβάλλουν για να δημιουργήσουν μια κορυφαία διοργάνωση», ανέφερε ο οκτώ φορές κάτοχος της Χρυσής Μπάλας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ