Ο Λουίς Μουριέλ ανακοινώθηκε από την Ορλάντο Σίτι του MLS (pic)

Ο Λουίς Μουριέλ ανακοινώθηκε από την Ορλάντο Σίτι του MLS (pic)

Ο Λουίς Μουριέλ αποχώρησε από την Αταλάντα μετά από 5 χρόνια παρουσίας στους μπεργκαμάσκι με τον Κολομβιανό να γίνεται κάτοικος Αμερικής για λογαριασμό της Ορλάντο Σίτι

Nέο κεφάλαιο στην καριέρα του ανοίγει ο Λουίς Μουριέλ, ο οποίος θα αφήσει μετά από 4,5 χρόνια την Αταλάντα και θα… περάσει τον Ατλαντικό προκειμένου να αγωνιστεί στο MLS, φορώντας την φανέλα της Ορλάντο Σίτι.

Διαβάστε επίσης: Κανονικός προπονητής, κανονικός Ολυμπιακός…

O 32χρονος επιθετικός αποκτήθηκε από την ομάδα του Ορλάντο, η οποία κατέβαλλε στους μπεργκαμάσκι το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ, με τον Κολομβιανό να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τον Δεκέμβριο του 2026. Να θυμίσουμε ότι το μεταγραφικό «παράθυρο» στην Αμερική κλείνει τον Απρίλιο.

Η Αταλάντα αναγνώρισε την προσφορά του Μουριέλ όλα αυτά τα χρόνια στον ιταλικό σύλλογο και τον αποχαιρέτησε θερμά μέσα από τις αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με 68 γκολ σε 184 εμφανίσεις, ο Κολομβιανός όχι μόνο άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στους νερατζούρι αλλά και καθιερώθηκε μεταξύ των καλύτερων σκόρερ των τελευταίων χρόνων στην Ιταλία.

Ο ίδιος αποχαιρέτησε του φίλους της ομάδας μέσα από ένα βίντεο, στο οποίο μοιράστηκε τη στοργή του για το Μπέργκαμο και τους οπαδούς, ενώ ανέφερε ότι θα κουβαλάει πάντα μαζί του τις αναμνήσεις από αυτά τα χρόνια στην Αταλάντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ