O γιος του Φερνάντο Ρεδόνδο, Φεντερίκο, συμπαίκτης του Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι

O γιος του Φερνάντο Ρεδόνδο, Φεντερίκο, συμπαίκτης του Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι

Ο Φεντερίκο Ρεδόνδο έγινε συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι, με την Ίντερ Μαϊάμι να ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρονου μέσου από την Αρχεντίνος Τζούνιορς

Μεγαλώνει η αργεντίνικη παροικία στην Ίντερ Μαϊάμι. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ ανακοίνωσε την απόκτηση του Φεντερίκο Ρεδόνδο από την Αρχεντίνος Τζούνιορς καταβάλλοντας το ποσό των 7,5 εκατομμυρίων ευρώ στο σύλλογο από την Αργεντινή.

Διαβάστε επίσης: Σοκ στον ΠΑΟΚ με Εκόνγκ και Μιχαηλίδη

Ο 21χρονος διεθνής μέσος, ο οποίος είναι ο γιος του άλλωτε θρύλου της Ρεάλ Μαδρίτης και της Αργεντινής, Φερνάντο Ρεδόνδο, μετά από μία γεμάτη χρονιά στην Αρχνεντίνος Τζούνιορς, στην οποία κατέγραψε 58 συμμετοχές, με 2 γκολ και 2 ασίστ, σε όλες τις διοργανώσεις θα δοκιμάσει τις δυνατότητές του στο MLS. Το συμβόλαιο του ταλαντούχου μέσου έχει διάρκεια μέχρι το 2027, ενώ προβλέπεται και οψιόν επέκταση για ακόμα έναν χρόνο.

Ο Ρεδόνδο είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της αλμπισελέστε, έχοντας αγωνιστεί με το εθνόσημα 17 φορές. Στα «φλαμίγκο» εκτός από τον 8 φορές κάτοχο της Χρυσής Μπάλας, θα συναντήσει τους συμπατριώτες του Τάτα Μαρτίνο και Νίκολας Φρέιρε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ