Σενάριο για επανένωση Νεϊμάρ και Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι

Σενάριο για επανένωση Νεϊμάρ και Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι

Την πρόθεση του Νεϊμάρ να αποχωρήσει από την Αλ Χιλάλ και να γίνει συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι αποκάλυψε η γερμανική εφημερίδα Bild

Πολύ σύντομη φαίνεται πως θα είναι η παραμονή του Νεϊμάρ στη Σαουδική Αραβία, με τον Βραζιλιάνο σταρ να έχει… τάσεις φυγής, μερικούς μόνο μήνες μετά από την μεταγραφή του από την Παρί Σεν Ζερμέν στην Αλ Χιλάλ.

Όπως αποκάλυψε η γερμανική εφημερίδα «Bild» o 32χρονος επιθετικός πιθανότατα δεν θα αγωνιστεί ξανά για την ομάδα της αραβικής χώρας, αφού ο σοβαρός τραυματισμός που αποκόμισε παίζοντας με την εθνική Βραζιλίας τον περασμένο Οκτώβριο, αναμένεται να τον κρατήσει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο διαιτητής στο Ολυμπιακός – Μακάμπι

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα από την Γερμανία, ο Νεϊμάρ δεν είναι διατεθειμένος να παραμείνει στη Σαουδική Αραβία, παρότι έχει συμβόλαιο έως το 2025 που του αποφέρει περίπου 100 εκ. ευρώ τον χρόνο, και θέλει να να γίνει ξανά συμπαίκτης με τους παλιούς του γνώριμους από την θητεία του Μπαρτσελόνα.

Επιθυμία του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ φαίνεται πως είναι να μετακομίσει στις ΗΠΑ, για να φορέσει τα ροζ της Ίντερ Μαϊάμι και να ξαναγίνει συμπαίκτης με τους Μέσι, Σουάρεζ, Μπουσκέτς και Άλμπα, κάνοντας ένα remake των μπλαουγκράνα.

O Νεϊμάρ αγωνίστηκε μόλις σε 5 παιχνίδια για την Αλ Χιλάλ, έχοντας ένα γκολ και τρεις ασίστ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ