Μεγάλη εμφάνιση από τον Γιακουμάκη: Χατ-τρικ σε 19 λεπτά (vid)

Μεγάλη εμφάνιση από τον Γιακουμάκη: Χατ-τρικ σε 19 λεπτά (vid)

Ο διεθνής επιθετικός πέτυχε τρία γκολ στη νίκη της Ατλάντα Γιουνάιτεντ επί της Νιού Ίγκλαντ Ρεβολούσιον με 4-1.

Εντυπωσιακός ήταν ο Γιώργος Γιακουμάκης στο παιχνίδι της Ατλάντα Γιουνάιτεντ με την Νιού Ίγκλαντ Ρεβολούσιον για την δεύτερη αγωνιστική του MLS, με τον διεθνή επιθετικό να πετυχαίνει χατ-τρικ μέσα σε 19 λεπτά και να οδηγεί την ομάδα του στη νίκη με 4-1.

Ο συμπατριώτης μας δεν είχε σκοράρει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στην Κολόμπους Κριού (σ.σ ήττα με 1-0), αλλά κόντρα στην Νιού Ίγκλαντ Ρεβολούσιον ήταν καταιγιστικός και έβαλε φαρδιά-πλατιά τη σφραγίδα του στην επιβλητική νίκη της Ατλάντα Γιουνάιτεντ. Αυτό μάλιστα ήταν το πρώτο του χατ-τρικ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Διαβάστε επίσης: Ο Σλούκας, το ντέρμπι στο ΣΕΦ και το… αντίδοτο! (vids)

Ο Αλμάντα άνοιξε το σκορ στο 45+2’ για την Ατλάντα Γιουνάιτεντ, με τον Γιακουμάκη να σκοράρει στο 55’, στο 60’ και στο 74’ για το 4-0. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 4-1 με τον Ζιλ στο 83’.

Ο Ελληνας επιθετικός με τα τρία γκολ που πέτυχε κόντρα στην Νιού Ίγκλαντ Ρεβολούσιον έγινε μάλιστα μόλις ο 5ος παίκτης στην ιστορία του MLS που φτάνει τα 20 γκολ στην κανονική διάρκεια του αμερικανικού πρωταθλήματος σε λιγότερο από 2.000 λεπτά.

«Δεν χρειάζεται να στείλω κανένα μήνυμα. Με ξέρουν και τους ξέρω, τους επιθετικούς που είναι πραγματικά επικίνδυνοι για το Χρυσό Παπούτσι», ανέφερε ο Γιακουμάκης μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, σε ένα ματς που έγινε μπροστά σε 67.727 οπαδούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ