Απίθανο γκολ νίκης από τον Κατράνη στο MLS (vid)

Απίθανο γκολ νίκης από τον Κατράνη στο MLS (vid)

O Aλέξανδρος Κατράνης, μόλις στην δεύτερη συμμετοχή του με την Ρίαλ Σολτ Λέικ στο MLS, άνοιξε λογαριασμό στο φετινό πρωτάθλημα πετυχαίνοντας ένα καταπληκτικό γκολ στην νίκη της ομάδας του επί της Βανκούβερ Γουάιτκαπς

Με ιδανικό τρόπο συνδυάστηκε η πρώτη συμμετοχή του Αλέξανδρου Κατράνη στο βασικό σχήμα της Ρίαλ Σολτ Λέικ, με τον Έλληνα μπακ-χαφ να ανοίγει λογαριασμό στο φετινό MLS, μόλις στην δεύτερη συμμετοχή του με τον αμερικανικό σύλλογο.

Ο 25χρονος άσος πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ και χάρισε την νίκη στην ομάδα του κάνοντας το 2-1 κόντρα στην Βανκούβερ Γουάιτκαπς για την 5η αγωνιστική του αμερικανικού πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Δεν είναι μόνο ο Κβαρατσχέλια: Ο τερματοφύλακας των 35 εκατ. ευρώ, ο στράικερ του Άγιαξ και οι παίκτες – κλειδιά της Γεωργίας (vids)

Συγκεκριμένα, στο 75’ ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου, μετά το γύρισμα του Μπαράχας έκανε το ψιλοκρεμαστό σουτ και νίκησε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Κάπως έτσι ο Κατράνης έδωσε το δεύτερο «τρίποντο» της σεζόν στην ομάδα του, στην πρώτη του εμφάνιση ως βασικός για τον σύλλογο από την πολιτεία της Γιούτα. Θυμίζουμε, ότι ο Έλληνας αμυντικός άφησε τον Φεβρουάριο την πολωνική Πιάστ Γκλίβιτσε για να αγωνιστεί στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Δείτε το γκολ του Κατράνη με τη Ρίαλ Σολτ Λέικ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ